Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu
No samozrejme
Ale zas rozoberať nejaké svetlo pri týždňovom aute
-okrem toho,môžu byť aj menej zruční členovia,čiže nemusia to vedieť rozobrať(teda ani ja som to ešte neskúšal,na akom princípe to je).budem aj ja premýšlať,ako by sme sa mohli inteligentne označiť

Ale zas rozoberať nejaké svetlo pri týždňovom aute

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
pocuvajte, co Tomko vravel ze dat za YARIS pismenka AK,ci EK.Som teraz pozeral ze tam uz ale vobec nemame miesto ani na jedno pismeno za napisom YARIS.... a je to dost takym stylovym pismom ze by to nevyzeralo velmi profi,lebo nenajdeme taky font...
Za TOYOTA sa da dolepit mozno: klub.cz, alebo na okno nalepku nejaku?
alebo pod prave zadne svetlo na naraznik by bolo pekne tam nieco...
dokelu,som uplne vygumovany....nic ma nenapada.
Za TOYOTA sa da dolepit mozno: klub.cz, alebo na okno nalepku nejaku?
alebo pod prave zadne svetlo na naraznik by bolo pekne tam nieco...
dokelu,som uplne vygumovany....nic ma nenapada.

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
-
- Navigátor
Pri tej nálepke, ktorá sa umiestňuje na tretie brzdové svetlo, netreba aby sa to svetlo rozoberalo. Nalepuje sa zvonku a mala by vydržať aj poveternostné vplyvy, keďže je živicová. Len pozor na to, že podľa zákona by sa nemalo 3. brzdové svetlo ničím zakrývať. Keď ste sa už nechali inšpirovať suzukiswift.sk, čo tak použiť ako logo stvárnenie Yarisa a pod tým názov nicku, rovnako ako to má suzukiswift, samozrejme okrem toho nicku.
No,presne na to som sa včera pozeral,že za YARIS-om už toho miesta veľa nie je.Okrem toho,ak by sa nalepili tie písmenká,ťažko by sa dávali dole (v prípade ,že by ste sa ho museli zbaviť-dúfam,že nie!!!)
No,ak by to bolo také,že by sme mohli mať nepríjemnosti s policajtami,na tej tretej brzde ,tak by som to tam radšej nedával.Nie preto,že chcem byť "poctivý",ale zbytočne provokovať..
Alebo ešte takto-keby sa urobila nálepka"TOYOTA klub -Nick na nárazník nad SPZ-medzi kufrom a SPZ. Alebo...nie..?-
Alebo inak nápad yarisa 2007 tiež nie je zlý .Neviem ale,aké to majú swifťáci-(len si to asi viem predstaviť) najlepšie by to bolo s nickom,no neviem,či by to bolo zrealizovatelné,lebo predsa len každý by bol "sólový"-každá nálepka iná.-asi by to bolo potom drahšie.(teraz ale záleží,o kolko)
No,ak by to bolo také,že by sme mohli mať nepríjemnosti s policajtami,na tej tretej brzde ,tak by som to tam radšej nedával.Nie preto,že chcem byť "poctivý",ale zbytočne provokovať..

Alebo ešte takto-keby sa urobila nálepka"TOYOTA klub -Nick na nárazník nad SPZ-medzi kufrom a SPZ. Alebo...nie..?-

Alebo inak nápad yarisa 2007 tiež nie je zlý .Neviem ale,aké to majú swifťáci-(len si to asi viem predstaviť) najlepšie by to bolo s nickom,no neviem,či by to bolo zrealizovatelné,lebo predsa len každý by bol "sólový"-každá nálepka iná.-asi by to bolo potom drahšie.(teraz ale záleží,o kolko)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
No, toto je dobre,vedel by som si predstavit priesvitna nalapka,len obrysy Yarika ciernou farbou a pod tym by este bol text v tej napleke toyotaklub.cz a Nick... umiestnenie moze byt na tom zadnom narazniku kde presne?pod svetlom zadnym?pravym?alebo prostriedok pod kluckou?Yaris 2007 píše:... čo tak použiť ako logo stvárnenie Yarisa a pod tým názov nicku, rovnako ako to má suzukiswift, samozrejme okrem toho nicku.
no dajte dalsie napady nech to v lete mozeme lepicovat.

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Já osobně bych byl aby to bylo něco na zadním skle z vnitřní strany (když bude nejhůř dá se to velmi snadno sundat, teda pokud nebude někdo tele a nenalepí si to přes vyhrívání zadního skla). Rozhodně něco jednotného, ať je to popkud možno ve stejném fontu z dobře čitelnou barvou. Cokoli na lakované části auta má jednu velkou nevýhodu - bude se těžko hledat jednotná barva. Jiné poznávací znamení než ToyotaKlub mě nenapadá 
Plus ještě musí být dohodnutý signál poku pojede někdo za mnou, tak abych věděl, že je z Toyota klubu.
Jo a aby toho nebylo málo, jak se poznat ze předu? Asi těžko, I v obci si špatně všimneš, že jsi míjel člena klubu. Začínám být pesimista, kolikrát se ti přihodí, že pojedeš přímo za členem klubu, který bude mít zrovna náladu na problikávání a následný pokec

Plus ještě musí být dohodnutý signál poku pojede někdo za mnou, tak abych věděl, že je z Toyota klubu.
Jo a aby toho nebylo málo, jak se poznat ze předu? Asi těžko, I v obci si špatně všimneš, že jsi míjel člena klubu. Začínám být pesimista, kolikrát se ti přihodí, že pojedeš přímo za členem klubu, který bude mít zrovna náladu na problikávání a následný pokec

Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
No,niekedy uz zacat treba,casom ta frekvencia clenov bude vacsia,a ten pokec je len ako moznost,nie nutnost.Ak na mna niekto s nalepkou klubu zablika,preco nepokecat ak chce...to je teraz jedno.Az budeme mat tie nalepky,potom take veci poriesime.T.Y.N.G. píše:... Začínám být pesimista, kolikrát se ti přihodí, že pojedeš přímo za členem klubu, který bude mít zrovna náladu na problikávání a následný pokec
Inac tie nalepky budu jednotne,len ten nick,to uz velmi jednotne nebude

co tak biele pismo,priesvitna nalepka zvnutra na zadne okno,pozicia-pravy dolnu roh,alebo pod brzdove svetlo: toyotaklub.yaris.mio
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Mělo by to být co nejkratší, aby mohl být co největší font Co třeba logo Toyoty a ve volném prostoru vlevo a vpravo uvnitř písmenka T a K( nebo C) jako Toyota Klub.

P.S. neodlišoval bych majitelé Yarisů od ostatních členů, Jsem pro Aby se zapojili všichni do diskuse.

P.S. neodlišoval bych majitelé Yarisů od ostatních členů, Jsem pro Aby se zapojili všichni do diskuse.
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Je to v poho, blokaval jsem si Javu.mio píše:Nahras to jednoducho tu,len si najdi ten subor cez tlacidlo Prochazet, a potom klikni Nahrat!a ked sa ti ukazu take URL linky tak ten prvy riadok oznac,skopiruj a vloz do okna textu .
V podstate -čo sa týka mňa,môže byť aj ten znak s "TK"
Ale jedna vec by ma mrzela,že keby to bolo za oknom-nalepené na skle,nebolo by to vidieť,ak by som si dal folie.Čo by som aj chcel,lebo je to docela pekné(nie len ) na čierne auto,ale je to aj praktické.Hlavne pre tých,ktorí klimu nemajú.I keď ja mam,aj tak by som si ich na rok chcel dať nalepiť.

Ale jedna vec by ma mrzela,že keby to bolo za oknom-nalepené na skle,nebolo by to vidieť,ak by som si dal folie.Čo by som aj chcel,lebo je to docela pekné(nie len ) na čierne auto,ale je to aj praktické.Hlavne pre tých,ktorí klimu nemajú.I keď ja mam,aj tak by som si ich na rok chcel dať nalepiť.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid