Právě byla otevřena jubilejní stránka a kola stále nejsou vybraný

NeserIvan.66 píše:Já bych bral č.3
Právě byla otevřena jubilejní stránka a kola stále nejsou vybraný
Já to zpravuju pomocí té opravné sady na lak co mám ještě na stříbrnou toyotu (originál z toyoty podle laku), jako není to uplně ten odstín, ale tak co už. Odmastím, zatřu barvou, zatřu lakem a je to, ještě kdyžtak přeleštím silichrómem nebo leštěnkou na auto. A drží to zatím pořád.LaBuS píše:chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s opravou ALU?? myslím podomácku, když se škrábne o obrubák a sloupne se ten ochranný lak a pod tím ten hliník černádá se ten kousíček (3x1cm) stříknout stříbrnou?? Zatím nezvažuji renovaci, potřebuji jen ten jeden kousek
. jak to tmavne, tak to bije do očí
"originál z Toyoty dle laku"Rampa89 píše:Já to zpravuju pomocí té opravné sady na lak co mám ještě na stříbrnou toyotu (originál z toyoty podle laku), jako není to uplně ten odstín, ale tak co už. Odmastím, zatřu barvou, zatřu lakem a je to, ještě kdyžtak přeleštím silichrómem nebo leštěnkou na auto. A drží to zatím pořád.LaBuS píše:chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s opravou ALU?? myslím podomácku, když se škrábne o obrubák a sloupne se ten ochranný lak a pod tím ten hliník černádá se ten kousíček (3x1cm) stříknout stříbrnou?? Zatím nezvažuji renovaci, potřebuji jen ten jeden kousek
. jak to tmavne, tak to bije do očí
Jo, ale odpovědi typu : Prodáno nebo Cena 8000kčRampa89 píše:No promiň, ale já už si na to nějak zvykl...Ing_Mazi píše:A že já pořád nemám kola, to vás vůbec nevzrušuje co?to až je mít budeš, no tak to potom bude bomba. Co už někdo odpověděl aspoň?