Na druhou stranu nevim jak tvoje zkusenost s Valeo obyc, ale moje je takova, ze pri 160 stiraly jeste furt dokonale a neodlepovaly se (a to tam jeste furt neni donytovany ten spoiler).

.Skoušel sem různý improvizace ale pak sem si spočítal že kdybych si je objednal rovnou tak to možná vyšlo levnějc.
.Skoušel sem různý improvizace ale pak sem si spočítal že kdybych si je objednal rovnou tak to možná vyšlo levnějc. 

, ze na zadni sterac, ktery se malo pouziva staci i obyc - hmm, ta hruza co je ted slyset z 5 dveri
 , ze na zadni sterac, ktery se malo pouziva staci i obyc - hmm, ta hruza co je ted slyset z 5 dveri   ... a navic stira za pul roku hur nez ten puvodni.
  ... a navic stira za pul roku hur nez ten puvodni.

A ja mu na to ze nechcem desat kusov
  A ja mu na to ze nechcem desat kusov   Obycajne sterace za 2860Sk!!! Tu v kosiciach si davaju ceny ako sa im paci
 Obycajne sterace za 2860Sk!!! Tu v kosiciach si davaju ceny ako sa im paci   
 Objednal sem je v Toyotě v Liberci.Tušim "Nescar Liberec".A sou to ty origo se šroubkamalevin píše:Milan
ty sterace su tie povodne s tymy malymi srubkami ? Na ich neviem vobec zohnat kupujem iba gumicky ale ramienka su uz totalne zhrdzavene. V Toyote som sa bol pytat tak mi povedal cenu a teraz si sadni 2860Sk za predne a 890Sk za zadne ramienkoA ja mu na to ze nechcem desat kusov
Obycajne sterace za 2860Sk!!! Tu v kosiciach si davaju ceny ako sa im paci

Odkial si ich objednaval ? Zeby som to skusil.