Paseo

vše ohledně modelové řady Paseo
pítr87
Člen Týmu

Paseo

Příspěvek od pítr87 »

Zdravím všechny,
paseo mám asi 3 měsíce a sem fakt spokojenej. Žádný extra problémy nebyly, jen sou vyměněný zadní tlumiče a ložisko v předním kole.
Jen by mohlo být trošku živější :) nemáte s tím někdo zkušenosti, co by se dalo pro to udělat - jakou roli v tom hraje vzduchový filtr?

Mám ještě jeden problém, mám zažloutlý světla, myslím, že se dostaly nějaký nečistoty přes těsnení dovnitř světlometu a nevím jestli se to dá vyčistit. (pravej je víc špinavej)
1x.x
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1x.x »

No filtr neco prida ale musis si s tim vyhrat taky prida jinej vejfuk, podle me je to zive auto ale kdyz s nim chces jet rychle myslim tak nad 120 km/h tak se me zda je takove nestabilni lehce a moc se mu nechce zrychlovat :) ale tak co bych asi chtel jo a jeste me napada ze by se šilknul 6 kvalt. :) ale jinak je to spolehlive auto. :D a co spotreba jakou mas ?
pítr87
Člen Týmu

Příspěvek od pítr87 »

Ten filtr si budu muset objednat, ale prý to neni problém.
Spotřeba je slušná kombinovaná je zhruba 6,5 -7 litrů na 100 (zhruba 2 kč na kilometr) a to nějak nešětřim - je to zatim pro mě pořád nový :D a taky si to vezme nějakej olej, na to sem dřív nebyl zvyklej (felda a fiesta)

Chtěl bych do toho akorát ty nový světla a musim sehnat redukci na SONY radio, no a pak něco s tim motorem (popřípadě výfukem)

s těma 6-ti převodama sem si to taky říkal, hlavně na dálnici

nestabilní? to moje sedí v ostrých zatáčkách, tak i v mírnějších při vyšších rychlostech jako přibitý, prostě nádherný ježdění

Vedle sebe přítelku, do zadu psa a hurá na výlet :D
1x.x
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1x.x »

tak hodne stesti s tuningem muzes sem vlozit nejake foto jak to vypada tedka aby jsme videli pak změnu :D
Naposledy upravil(a) 1x.x dne čtv 27.03.2008, 19:24, celkem upraveno 1 x.
1x.x
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1x.x »

no s tou nestabilitou to je tim ze to je lehke auto jako sedi jo ale zda se me to takove lehke treba oproti oktavce dieselo :D, jinak v zatackach sedi to jo :) taky mam kombinovanou 7 litru ale ja hlavne jezdim ve meste a to mam spotrebu v zime az 9 litru ale normalne tak 8,5 litru na 100. 8)
pítr87
Člen Týmu

Příspěvek od pítr87 »

Má tady někdo z vás zkušenosti s výměnou předních světel za čirá? popřípadě jestli nemáte nějaké kontakty.
Majitel přede mnou (já jsem druhý), nejspíš používal 100W halogenky a ty podle mě zahřívali vnitřní stranu světla, tak že zažloutla - nelíbí se mi to :? no a taky to o něco hůř svítí, teď sem si teda koupil nový OSRAMY a je to o něco lepší.
A taky s výměnou zadních brzd za kotoučový, nevim na kolik by mě to přišlo a hlavně jak je to s dílama. Viděl sem fotky kde to mají udělaný fakt pěkně :D
moto.cvok
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moto.cvok »

pítr87 píše:Má tady někdo z vás zkušenosti s výměnou předních světel za čirá? popřípadě jestli nemáte nějaké kontakty.
Majitel přede mnou (já jsem druhý), nejspíš používal 100W halogenky a ty podle mě zahřívali vnitřní stranu světla, tak že zažloutla - nelíbí se mi to :? no a taky to o něco hůř svítí, teď sem si teda koupil nový OSRAMY a je to o něco lepší.
A taky s výměnou zadních brzd za kotoučový, nevim na kolik by mě to přišlo a hlavně jak je to s dílama. Viděl sem fotky kde to mají udělaný fakt pěkně :D

už se to tu na foru řešilo čirá optika se dá obědnat přímo o toyoty a vyjde na 6800,- za pár -takže není co řešit

jinak gratuluju k Paseu - když budeš cokoliv potřebovat dej vědět i hafec dílů mám :wink:
Nikdo po mě prosím nic nechtějte opravdu nic nestíhám děkuji :-)
P.Vircik
Člen Týmu

Příspěvek od P.Vircik »

zdravim chlapici ja jsem majitelem Pasea uy vice nez rok a jsem maximalne spokojenej. bylo z nemecka jsem 2 majitel nikde netknuty nevi co je to rez,musela to mit snad nejaka duchodkyne :) najeto bylo jen 75 000 km,servisni knizka, motor papa asi jako vam kolem 7 az 8,5 litru a kdyz ho tocim tak nejaky ten ojl ale kdo maze ten... interier taky super no proste sama chvala. ale me to nedalo a tak sem ho trochu potunil.zacalo to radiem, zadni repro 3pasmo JVC 260w.potom sem zkraslil interier do modra,pak prisel na radu venek cervene brzdy a doplnky,odstraneni pismen na zadku atd. dale me cekal motor a trochu ji povzbudit kobylky takze sportovni filtr green,rezonator a sport.vyfuk layting 2x90 koncovky. takze bere lip od spodu a jde rychleji do otacek.no a jeste to chtelo poradny kola takze 215x40xr16.vse funguje jak ma a doufam ze dlouho bude... jinak fotky jsou ve fotoalbu
moto.cvok
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moto.cvok »

Tak to gratulace a ukážeš se s jím na nějakém Toyota srazu ? :D
P.Vircik
Člen Týmu

Příspěvek od P.Vircik »

no urcite to mam taky v planu jen mit ten drahocenej cas :)
moto.cvok
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moto.cvok »

jo toho všude málo :-) každopádně bych s tebou rád pokecal také mám černé a také upravuji :-)
P.Vircik
Člen Týmu

Příspěvek od P.Vircik »

no to jo tak snad nam to nekdy vyjde. upvovat se toho necha jen nato mit porad kacky. ja ji nebudu zase upravovat nejak brutalne jsem spis takovej light tuner :D do budoucna planuju jeste naky pekny kridlo a chtela by trochu snazit ale to zvazuju nebot sem jel ve snizeny astre na sport.podvozku a je to dost nepohodlne tvrdy a navic bydlim na vysocine=hone snehu a nechci byt u silnicaru na brigade :D
moto.cvok
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moto.cvok »

to já v zimě nejezdím to bych jí neudělal chuděrce malýýý sníženýýýý :D
P.Vircik
Člen Týmu

Příspěvek od P.Vircik »

mas naky foto? hod si ho na profil at se mrknu
moto.cvok
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moto.cvok »

P.Vircik píše:mas naky foto? hod si ho na profil at se mrknu
nějaké starší fotky mám ale na profil si je nedám ( já to neumím ale pššttt - vždy mi to tu hodí eror :? ) napiš mejl já ti je pošlu ..... joo kdyby jsi měl icq tak to by bylo jinčí posílání :D :D :idea:
Odpovědět

Zpět na „Paseo“