CELIKA 6.gen KOUPIM..specha!! uz mi 3 utekly :'(

vše ohledně modelové řady Celica
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

TORUS píše:asi vemu toho dvoulitra teda..myslite ze se vlezu do 100 000kč aby bylo v ,,dobrém'' stavu?
No to by byla sakra náhoda,...ale nikdy neříkej nikdy,... :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
TORUS
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TORUS »

kdyby ste někdo vědeli o 6.gen 2.0 129 KW tak mi napište..díky :)
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

proste si pozri trebars www...autoscout24...de a tam najdes v aj okolo 4tis eur, ale tie v dobrom stave su skorej okolo 6tis eciek!!! do 100tis kc kupis max tak 1,8
TORUS
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TORUS »

vemu i v horším stavu asi a poléčím to..jinak to nvdm
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Podlě mně 2.0 za 100 tisíc v stavu abys do něj nenarval dalších 50 aby byl vskutku bez šáhnutí na dalších 50000km na 100% neseženeš.Vždyť si jen promysli nové rozvody, náplňe, brzdy event. , kola kompletní, možná spojka, nějakej ten filtr výměna, možná ložiska na kolech, možná něco na motoru a jsi tam ani nevíš jak, to nic neříkám když si z ní chceš udělat ,,krásku" na pohledání tak se ti to sune výš a výš dále poistka atd.To nevidím to na 100 tisíc a krásná ,,bábika" před baráčkem.Přeju Ti to jak možná málokdo ale jako Arnie i já svoji hledal 3/4 roku a pak asi ještě 3 měsíce do převzetí protože jsem měl moc práce a bejvalej majitel taky. Přidej nejakej ten peníz a budeš mít míň práce a hlavně nebude Celica ležet v garáži na zvedáku a ty na nervy!!!Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
TORUS
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TORUS »

Doky ty si ceníš na kolik svou čeldu? je to krasny mazel..takoveho bych si představoval :) to máš 2.0?
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

u nas na SK ak su v dobrom stave, stoja 200tis a viac
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Víš já to autíčko mám jako totálního mazla a když jsem Celicu kupoval kupoval jsem ji dráž jak jsou tady běžně na prodej a od tý doby jsem do ní nasypal další peníze ale samozřejmně tím že na prodej jsem jí neplánoval a dělal jsem jí pro radost sobě ale je vážne v stavu nového auta, pár lidí Ti to potvrdí :lol: .Je to 2,0 129kW.Například nyní bez toho aby to už bylo zapotřebí Celice naděluju novou spojku z lepších komponentů exedy :lol: a atd., a např. lepší řadu ,,desek" na přední brzdy.Na tom autě mám jak jsi videl jinak udělanej interiér, motor jak novej :lol: a co je možná důležité jezdím na ní vysloveně jen jako s 2 autem.Není to pro mně auto auto na ježdění každým dnem takže má pro mně trochu jinou cenu :lol: Víš kdyby tady napsal na kolik si jí cením teď když jsem jí dal do absolutně top stavu tak by si mnoho lídí ťukalo po čele.Lidi viděj že jsou tyhlety auta a koukaj na 1,8 v textilu a témeř po smrti kolem 100000 :lol: tak to bych se zasmál:-) a hodně když se kouknu na moji.
Tak jen příkladem
1. kdybys chtěl udělat takovej interiér za látkového na ten kterej já mám v kůži tak počítej s 15-20000
2. kola z těch hrůz které jsou nahozeny povětšinou na těch které jsou prodávané- ja mám 17"" které vidíš a na nich úplně nové gumy 215/45/17 Goodyear F 1/koukni kolik stojí :lol: jedno i druhé/ a myslím že jsou absolutně vhodné vzhledově
3.nahozené HDI ,,xenony" úplně jiná svítivost a vidíš najednou líp :lol:
4. doplnil jsem mlhovky /ty jsem prostě chtěl mít původně tam patří/
5. dále plato zadní/to byl problém sehnat/
6.nová spojka komponenty částečně Exedy :lol: , lamela s obložením která se dává na Supru :lol: /hezké co/
7. kompletní zadní a přední brzdy udělané
8.novej termostat
9.nové kabely originál Toyota a víčko rozdělovače
10.Olej Mobil 5-50W měním ho 8000 km tak jak předchozí majitel
11.Filter Green - vložka/vymývatelná/
12.Urvalej výfuk, s dvojitou koncovkou /asi tam dám origoš/
13.Dal jsem na ní udělat fólie :lol:
14.Dále jsou na ní udělané rozvody od předch. majitele, vyměněné tlumiče komplet!
15.O kontrole a doplnění klimy, drobnostech jako nejaké silentbloky atd. ani nemluvím.
16.Celkovej vzhled, efekt a jízda no myslím že slušná

Když si to někaj v hlavě srovnáš a sečteš vyjde ti hrozná příšernost myslím cenou a i proto to auto nemám k prodeji :lol: ale na SZ ti pak když budeš chtít napsat tu cenu tak jí napíšu ale nechci ti kazit den :lol:
Víš já nejsem z těch týpků kteří si vytuněj auto a chtějí tunit další já jsem si udělal radost jsem už trošku vyzrelejší kluk kterej má na běžné ježdění Focuse a tohleto jen na hraní.Ale abych to ukončil vše je samozřejmně na prodej a když tak bych pak dával do takového stavu GT4 :lol: a musela by být přesně jak tahleta GT její takové 2če.Cao
TORUS
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TORUS »

Tak to pak jo :-) myslite ze by sel dat motor z 2.0 do 1.8? nemel by to byt problem ne?
Chtěl bych se ještě zeptat jestli 1,8 jede líp třeba jak mazda mx-3 1.6 16V necelých 100 koní..když píšou že 1.8 nemá žádný tah :(
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Choď do 2,0 pod něj podle mně ne :lol: Uvidíš nelžu ti.Doky
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

TORUS píše:Tak to pak jo :-) myslite ze by sel dat motor z 2.0 do 1.8? nemel by to byt problem ne?
Chtěl bych se ještě zeptat jestli 1,8 jede líp třeba jak mazda mx-3 1.6 16V necelých 100 koní..když píšou že 1.8 nemá žádný tah :(
jestli myslis mx3 takovou tu malou napodobeninu celicy s 6 valcem ( 1,8 )- tak kamos ji mel, rozhodne bych si ji nekoupil , je jeste uvnitr mensi a celkove nedoresena a nevim jestli mel neco s motorem ale ten 6 valec se vyrovna motoru ve starsi celice 1,6 - 4 valec 100 koni
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

TOYOTA CELICA ST205
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

táto vyzera byt jedna z tych, co su v horsom stave... tuknuta, oskreta... bohvie vakom stave je podvozok, motor... nieco vtom bude, ked je tak lacna
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
TORUS
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TORUS »

nepotřebuju závodit, stačí mi to na běžné ježdění..jo myslel sem tu mx-3 :)
celicaGT2

Příspěvek od celicaGT2 »

pokud mohu jen nastínit jaký to je když se koupí auto které vypadá na první pohled pěkně,stojí 100 000 a pěkně jede,tak po odborném prozkoumání v servisu (já vím ,měl jsem tam jet než jsem to koupil,ale říkal jsem si že nemůžu mít takovou smůlu,když ten chlapík co to prodával byl tak fajnovej) se zjistilo že brzy odejdou brzdy,poloosa byla špatná,nalomenej nosník,celej předek byl posunutej,no narval jsem do toho 70 000,ke všemu za dva tejdny vypovědělo abs službu,takže dalčích 10 000, ()5000 jedno čidlo.nově pneu za 13000,rozvody za 7,náplně za 5 a jsme na 200 000! zadluzenej sice jsem,ale auto konečně je podle mých představ. Ale už aspoň vím jak kupovat další ojetinu :-)
Odpovědět

Zpět na „Celica“