proc dalkove meblikaj ?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

proc dalkove meblikaj ?

Příspěvek od Rybyz »

ahoj mam takovi problem s dalkovima svetlama ked potlacim packu dopredu tak sa mi klasicky rosvita dalkove ale ked potahnema packu k sobje ze chcem jako nekomu zablikat tak mi uplne zhasnu svetla ale pritem sa mi normalne rosviti kontrolka ze mam dalkove . Nejsem moc cez elektriku nevi nekdo co s tim ?
Nissan 200sx 1.8T CA18DET
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Mám sice 3gen,ale princip světel bude stejný,asi. Jsou tam dvě ovládací rele. Jedno je funkční pro přepnutí na dálkové při otevřených svetlech a druhé rele světelné houkácky. Při přitahnuti packy k sobě,jeden okruh otevře světla na tu dobu co ji držíš a druhý okruh rozsvítí dálková světla. Pátral bych v rele skříni.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

špatná bude páčka
RAV4 D-CAT
Jiří Pánek
Navigátor

Příspěvek od Jiří Pánek »

Připojuji se k hlasování pro páčku, rákosníkům moc relátka neodcházejí :lol:
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: proc dalkove meblikaj ?

Příspěvek od libor12 »

Tak puvdne jsem se priklanel take k pacce,protoze s tebou souhlasim ohledne spolehlivosti rele,ale
Rybyz píše: ked potlacim packu dopredu tak sa mi klasicky rosvita dalkove ale ked potahnema packu k sobje ze chcem jako nekomu zablikat tak mi uplne zhasnu svetla ale pritem sa mi normalne rosviti kontrolka ze mam dalkove .
vychazim z funkce svetel u 3gen a tohoto popisu. Je tezke takto radit na dalku. Na miste bych si rady vedel. Takze funkce svetel tak jak pise. Ma rozsvicena otevrena svetla. Prepne packu na dalkove a je to funkcni. Toto cele je jeden okruh. Druhy okruh je svetelna houkacka. Kdyz ji pouzije,dojde k vyrazeni 1 okruhu svetel a a svetla zhasnou protoze 2 okruh dalkove nesepne. To je situace kterou popisuje a z toho by mi vychazelo rele sv. houkacky. Na kontrolku bych nesazel,je zapojena na packu,ne rele. Chybi mi ovsem informace,abychom mohli vyloucit packu,zda ta svetelna houkacka pri vypnutych svetlech vyklopi svetla,ale dalkove nesviti. Pak by packa byla v poradku,protoze SH spina jeden 2 cestny okruh. Takto to funguje na 3gen. Myslim ze nebyl duvod u dalsich menit osvedceny zpusob.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

no funguje to na jedno relé propojené dohromady a je to asi v páčce, kde jsou takové plíšky které zaoxidují. doufám :wink:
RAV4 D-CAT
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

no

Příspěvek od Rybyz »

no tak podrobnejsi visvetleni svetla su sklopene ja pritahnem packu k sebje a a rosviti sa mi modra kontrolka ze mam dalkove zaple svetla sa visunu ale nerosvita sa . A to iste aj pri jizde ked jedu a mam obič. svetla a jede protimne nejakej magor s dalkama tak mu nemozem zablikat pac ked tu packu potahnu k sobe tak mi uplne osvetleni zhasne ale!!! pritem mi kontrolka na dalkove sa rosviti
Nissan 200sx 1.8T CA18DET
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Takze normalne vyklopena rozsvicena svetla packou od sebe prepnes na dalkove,predpokladam? To co popisujes odpovida tomu co jsem psal. Zkontroluj packu(kontakty) zda nejsou zaoxidovane. Packu odpoj a pomoci zarovky nebo zkouseckx zkontroluj funkci. Pokud bude v poradku je to rele. To ze je jedno,nic neznamena. Muze byt viceokruhove..
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

aha, tak to se omlouvám za mlnou informaci.

To tedy znamená že je to opravdu relé nebo nějaká pojistka, drátek , bo tak něco. Ono jestli na zatahnutí reaguje vyklpení tak to páčka nebude :oops: :oops: :oops: :oops:
RAV4 D-CAT
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tak co svetla? Uz funguji? V cem byla zavada?
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Jestli se rožne kontrolka,tak to znamená,že páčka spíná.Nechcu prudit,ale bude to ve vedení do relé nebo samotný relé.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Celica“