Ano jsou pěkný, ale jedna podstatná věc ty asi uniká .... a to je "5x100"petrusxxx píše:ing.mazi
co tohle?...pokud je uz nemas ..tedy hlavne jestli je majitel uz neprodal...
http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneuma ... rce1135592

Ano jsou pěkný, ale jedna podstatná věc ty asi uniká .... a to je "5x100"petrusxxx píše:ing.mazi
co tohle?...pokud je uz nemas ..tedy hlavne jestli je majitel uz neprodal...
http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneuma ... rce1135592
Asi vím, co tím myslíš, ať už je důvod jakýkoli. Můj předchozí červený miláček byl Peugeot 405 Mi16 (16V, 1907ccm, 108kW, 178Nm) na 16-kách pežoťáckých kolech, palubovka, spotrovní volant, polstry ve dveřích a šaltrpáka ve dřevě...měl jsem ho rád, i když to bylo vysloveně problémové auto (vlastně až ke konci svého života u mě), pak jsem ho prodal, sice velmi dobrému kamarádovi, ale těžce pod cenou, protože už se mi nechtělo dá poslouchat manželčiny ... kecy?...a dodneška toho lituju a vlastně ani nevím pročLaBuS píše:... byla celá černá a chromovýmidoplňky, bylo to moje první pořádný AUTO, vypadala jako když sjela z výrobní linky
a byla moje a nostalgicky se váže k době na kterou strašně rád vzpomínám... a byl to první japonec. A fakt to bylo to nejlepší co jsem, kdy měl. A aut jsem do té doby už měl na svůj věk celkem hodně. Přesedlal jsem do ní z VW Golf 1,8GTI 2xDOHC 16V (TOP STAV - jedinej v okrese) a stejně byla lepší
...
Dnes si vozim zadek v E11 faceliftované, ale E10 pro mě zůstala nezapomenutelnou asi do smrti smrťoucí. Byla to prostě voňafka
Tak 15" sme zavhrli , to zaprvé a taky byly škaredýfildis píše:A co ty 15ctky z aukra, co sem ti posílal???
fildis píše:No tak já bych neřek, že škaredý, ale spíš typický, ale za tu cenu....
Počkat, mám se přihlásit já jemu nebo prodávající s informacemi?LaBuS píše:Jsou tam na tom continentaly 185/60 R14 82H zadni 5 mm....přední barum bravuris ten samy rozmer uplne nove. Kontakt je tosubi@centrum.cz
tohle mi přišlo majlem, abych to sem vložil, nicméňě dle emajlové adresy nepoznám majitele, tak nechť se k tomu přihlásí zde a napíše třeba víc info. Třeba cenu atd...