Paliv.rezerva E9

vše ohledně modelové řady Corolla
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

Sakriš, máš recht :oops: Ale aj tak po prvom blinkutí najazdím tak 50 km a oko už potom svieti furt. Takže aj tak by som tam viac ako 40 Litrov nenarval :roll:
Aj tak sa tu škrabeme pravou rukou za ľavým uchom. Treba si to odsledovať individuálne a toho sa držať. Ako vravím, môže sa to mierne líšiť :wink:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
lubosd
Člen Týmu

Příspěvek od lubosd »

ja jsem to neskušal jenom na dálnici..natankoval jsem plnou a jel jsem do města,pak mezi město a napokon na dálnici kde mi to chcíplo.,takže jse to nedá počítat jenom na dálnici.,pak jsem měl bandasku benínu a když jsem tam nalil tak kolem cca 10 litrů kontrolka už nesvítila.taky plne souhlásím s medvedem,že ta rezerva se dá vlastne počítat jenom když pořád svíti kontrolka,ale taky to může být víc méne trochu individualne, takže ja bych to uzavřel že tých 15l je moc a může se to pohybovat tak kolem 7-10 l..
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

Když začne kontrolka svítit, je čas natankovat, a benzínek je všude dost, takže bych to neřešil
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

A nebo je fakt rozdílná nádrž nebo plovák v ní.Třeba to má fakt E9 a E10 každá jiný. Já to teda ještě nestudoval.
TO lubosd....ty jsi fakt drak.Nechat chcípnout auto ná dálnici. :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

JJ taky bych se bál na dálnici, jedeš si to pohodičkou 130 a najednou mmmmmmmmmmmmm a zakucká a zdechne, nechtěl bych tam lejt benál aby okolo mě frčeli auta, a ještě ke všemu nevím jak bych přejel ke krajnici
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Pánové mám 1,6 GL motor 4A-F v sobotu jsem jel z ČR do Bernu na svítící hladové oko jsem ujel 120km a do plné nádrže jsem tankoval 42 litrů stále nevím na kolik je nádrž, ale dost vážně pochybuji o tom, že na 50litrů, neměl jsem při jízdě po německé dálnici dobrý pocit kfyž jsem měl palivoměr na nule, jinak co se týče spotřeby při dost ostré jízdě zpět tacho mezi 140-170km/h spotřeba 7,5 , nemohu si pomoci ten švýcarský benzin je přeci jenom lepší nežli ty naše patoky
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

V mojí E9, když jí dojde benzín a chcípne v nádrži zůstává pořád kolem 4-5 litrů benzínu, na nulu to nikdy nevysaje, měl jsem jí totiž úplně vypuštěnou, pak jsem to chtěl nastartovat a tak jsem tam nalil cca 3 litry a čerpadlo pořád bylo slyšet jak nasává práznotu, tak jsem tam dolil ty dva litry a pak teprve nasála a chytla, nasavání benzínu je tak 2 až 3 cm nad dnem nádrže, takže si to můžete spočítat objevově, a ta hadička musí být potopená celá. Je to testovaný na rovině. snad jsem trochu poradil
enikybeniky
Řidič

Příspěvek od enikybeniky »

Medvěd má pravdu, zrovna jsem se o tom mohl nedobrovolně přesvědčit. :?
Docela dlouho jsem jezdil na hladový oko, ale pořád jsem byl přesvědčenej, že je čas, až najednou:
Nastartuju si takhle ráno auto, zapnu fukary a vyhřívání zadního okna a jdu škrabat... Když tu náhle slyším, jak začíná motor nějako brblat a skomírat. No, došel mi benzín, no. :lol: Tak jsem si nechal dovézt skoro 5 litrů v kanystru (já si vozim kanystr pro jistotu prázdnej :oops: ) a jel necelej kilometr na benzínku. Na 3. cvaknutí pistole jsem natankoval necelých 42 litrů, takže nějaký 3 litry benzínu někde ještě musí být. Škoda, že se nedají nijak využít. Tak zdar. :wink:
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
Odpovědět

Zpět na „Corolla“