no jo jen se mi směj s těma tvýma 16"petrusxxx píše:musim se smat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

no jo jen se mi směj s těma tvýma 16"petrusxxx píše:musim se smat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, že při pohledu zezadu bude auto vypadat jako tramvaj, úzký gumy, mně to takhle dycky připomene tramvaj a nevim pročIng_Mazi píše:Jaká šalina?fildis píše:Což o ty paprskáče, ale ty gumy, to je klasika Favorit![]()
![]()
Tramvaj
Tak já si zas myslím, že na 1.3 nepotřebuješ dávat 225 aby to bylo rozčapenýfildis píše:No, že při pohledu zezadu bude auto vypadat jako tramvaj, úzký gumy, mně to takhle dycky připomene tramvaj a nevim pročIng_Mazi píše:Jaká šalina?fildis píše:Což o ty paprskáče, ale ty gumy, to je klasika Favorit![]()
![]()
Tramvaj
![]()
![]()
uctivě děkuji....
to je traktor ale
To aji jezdí ?fildis píše:No právě proto, takový auto už má svoje jízdní vlastnosti uplně zakopaný![]()
no ale ideální je varianta většinové shodyRampa89 píše:To aji jezdí ?fildis píše:No právě proto, takový auto už má svoje jízdní vlastnosti uplně zakopaný![]()
jestli on to vždycky nepřiveze na vleku aby to ukázal, a jinak to sedí lemama na těch gumách
![]()
Ty disky neber ohled na ostatní, vždycky se najde někdo komu se to líbit nebude a taky někdo komu se to líbit bude.
To je mi jasné, ale já sem strašně nerozhodný člověkfildis píše:To nevim jestli jezdí, řekl bych, že možná i jo, ale už asi jenom rovně![]()
Takhle se ty kola blbě vybavujou, lepší by byla rovnou fotka s nima, ale pokud se ti to tak líbí, tak dej hlavně na sebe, ty to auto budeš vídat dost často, my tady na fóru ne, takže si tam dej, co se líbí tobě a budeš spokojenej, to mi věř![]()