když se koukneš na mé bydliště a na sídlo autokolu tak asi těžkoIng_Mazi píše:Ty máš nějaký provize z autokolu?

když se koukneš na mé bydliště a na sídlo autokolu tak asi těžkoIng_Mazi píše:Ty máš nějaký provize z autokolu?
Já tam tu boční lištu mám, akorát je v barvě autaLaBuS píše:no není to zase taková ukrutná investice. Kola cca 6-10 tisíc, stříška okolo 2.000,-Kč, čiré blikry typuju na něco kolem 1000,-Kč a odskokovej elektromagnet + kit kliky a lak dveří bych nedělal. Sundal bych možná tu boční lištu aby to bylo celistvé, jako to má Fildis. No a vejfuk spraví koncovkaIng_Mazi píše:Ale je fakt, že kdyby vypadala takhle tak nejsem protiz původního laďáku
Já už sem se zbláznilpetrusxxx píše:myslim ze si asi nevybereskup ty co se ti libej a je to..jinac se z toho zblaznis...
![]()
,petrusxxx píše:jasne chapu ale tak koukej na to co se libi tobe a ne klukum...vim chces aby se to libilo i ostatnim s tim s tebou naprosto souhlasim to chce asi kazdej,ale jako spis hled co se libi tobe....kup si nejaky vymazleny 15tky a je to...kolik za ne chces dat mas nejakou cenovou relaci..
charlie my ale lepší nekoupíRampa89 píše:Pěkný, ale charlie tě za ty pětipaprskáče ukamenuje
Jaká šalina?fildis píše:Což o ty paprskáče, ale ty gumy, to je klasika Favorit![]()
![]()
Tramvaj