Dokelu nejde mi tam dát ty fotky a jel jsme podle ,,návodu"
 tak je mám alespoň v galerce.Mrzí mě to.Mějte se.Doky
 tak je mám alespoň v galerce.Mrzí mě to.Mějte se.Doky

tak alespoň jste jí mohli vidět pořádně.Konečně jsem ji  nafotil tak jak jsem přesně chtěl.A za tip na ringo  jsem rád vyzkouším to.No mazel to je, snažil jsem se......ale největší dík patří předchozímu majiteli.Ten se jí věnoval stejně jak já teď a proto vypadá tak jak vypadá já už jsem se jen tak s ní vyhrával a dolaďoval jí.Doky
 tak alespoň jste jí mohli vidět pořádně.Konečně jsem ji  nafotil tak jak jsem přesně chtěl.A za tip na ringo  jsem rád vyzkouším to.No mazel to je, snažil jsem se......ale největší dík patří předchozímu majiteli.Ten se jí věnoval stejně jak já teď a proto vypadá tak jak vypadá já už jsem se jen tak s ní vyhrával a dolaďoval jí.Doky teprv o víkendu sem zase po třech týdnech dodělal Celicu takže si v týdnu nebo o víkendu můžem někde dát sraz a pokecat!! PS:a ty už máš auto po laku?
 teprv o víkendu sem zase po třech týdnech dodělal Celicu takže si v týdnu nebo o víkendu můžem někde dát sraz a pokecat!! PS:a ty už máš auto po laku?
 , žádná královna,jsem úplně obyčejná česká holka z Moravy
 , žádná královna,jsem úplně obyčejná česká holka z Moravy   ..........
 .......... ....já ji mám cca 3roky a těším se z ní každý den
 ....já ji mám cca 3roky a těším se z ní každý den   ....
.... ....poznáš nové lidi, uvidíš, cos ještě neviděl, dostaneš nový nápady, jak tvoji celi zkrášlit a bývá tam i hodně stánků s akcemi např. na elektrony a tak.....a především je to super zážitek!
 ....poznáš nové lidi, uvidíš, cos ještě neviděl, dostaneš nový nápady, jak tvoji celi zkrášlit a bývá tam i hodně stánků s akcemi např. na elektrony a tak.....a především je to super zážitek!  

Nějaká koktávka se na mě jednu chvíli lepila v koloně a blikala, že chce předjíždět. Tak když se předemnou objevilo volno, tak jsem ve 140kmh podřadil na 4 a vystřelil jak kulka
 Nějaká koktávka se na mě jednu chvíli lepila v koloně a blikala, že chce předjíždět. Tak když se předemnou objevilo volno, tak jsem ve 140kmh podřadil na 4 a vystřelil jak kulka  Asi za 10 vteřin jsem ho už ani neviděl ve spětném zrcátku
 Asi za 10 vteřin jsem ho už ani neviděl ve spětném zrcátku 
 těch 1024 by fakt bodlo... dík
 těch 1024 by fakt bodlo... dík   

vyklidněnej čerstvej model
 vyklidněnej čerstvej model