Shodou okolností mám kamošku, co má taky červenou 7g a je to vysoká blondýna
 už sem ji párkrát říkal ať se sem zaregistruje.. a zatím nic
 už sem ji párkrát říkal ať se sem zaregistruje.. a zatím nic 
to by chtel kazdej,Petr píše:já bych chtěl taky takovou kámoškuRaW007 píše:Pěkná 7g, musím pochválit!
Shodou okolností mám kamošku, co má taky červenou 7g a je to vysoká blondýnauž sem ji párkrát říkal ať se sem zaregistruje.. a zatím nic

máš číslo?

Pavo.B. píše:to by chtel kazdej,Petr píše:já bych chtěl taky takovou kámoškuRaW007 píše:Pěkná 7g, musím pochválit!
Shodou okolností mám kamošku, co má taky červenou 7g a je to vysoká blondýnauž sem ji párkrát říkal ať se sem zaregistruje.. a zatím nic

máš číslo?
nicmene svoje fotky sem nedam, protoze to jeste neni ono, lak na nic a hlavne kola - dnes dalsi problem moje sto let stare 13 zimaky odchazi do vecnych lovist a penize nejsou , snad nekdy budou lepsi casy a nebudu se muset za celicku stydet
 jak sem ji tak viděl
 jak sem ji tak viděl  nesmis ji holku podceňovat, ikdyž je pravda že fotky mej sti na zimákách sem taky nikde nedával
 nesmis ji holku podceňovat, ikdyž je pravda že fotky mej sti na zimákách sem taky nikde nedával 
 A těch 192 PS, hmmmm
 A těch 192 PS, hmmmm  Nádhera.
 Nádhera.

Jinak docela zvláštní křídlo.
 Jinak docela zvláštní křídlo. , snažím se
, snažím se   .....Zeratul, dík za stažení těch fotek...jak dlouho máš tvoji Celicu?Jsi spokojený?mimoňský války bývají dvakrát za rok,já pojedu až na ty v srpnu, dřív se do ČR asi nedostanu....
 .....Zeratul, dík za stažení těch fotek...jak dlouho máš tvoji Celicu?Jsi spokojený?mimoňský války bývají dvakrát za rok,já pojedu až na ty v srpnu, dřív se do ČR asi nedostanu.... 

Bývá to tam rozmístěné nějak trochu logicky? Že třeba celicy stávají u sebe a oktávky taky pospolu (ale nejlépe na druhé straně kempu) ?
 Bývá to tam rozmístěné nějak trochu logicky? Že třeba celicy stávají u sebe a oktávky taky pospolu (ale nejlépe na druhé straně kempu) ?