Já ji tam zkrátka nemohl nechat.

I když ještě teď mě začnou bolet jizvy při vzpomínce. Bylo to v 18ti moje první auto a tak mi nějak přirostlo k srdci.

moje drahá polovička se mnou ještě teď nemluví. Jel jsem tam totiž pro oktavku a privezl tohle.

Takze bude muset vydrzet.

S motorem problém nemám. Kontaktoval jsem amerického úpravce. Pokud někoho zajímají úpravy motorů 22re tak na
www.lcengineering.com. Poslal mi jak tech.parametry,tak nastavení. Podle nich by měl mít výkon 200 koní. Na brzdě jsem to neměl,ale podle toho jak to jede,kdy v 90 na vytočenou dvojku dám za 3 a ještě zazpívaji pneu a při rozjezdu není problém otočit auto o 180 bych jim věřil.

Ovšem hrozím se toho,kdyby mělo na motoru něco odejít. Jejich ceny jsou astronomické. Mě by spíš zajímal ten podvozek a lak a jestli by se tady dal sehnat bodykit,třeba ten zmiňovaný Kaminari cca 800$. Momentálně nemám čím fotit,ale jakmile se trochu vzpamatuji finančně,tak pořídím i foto. Spotřeba? Tak odhadem 35l shell vpower racing. Nebo něco jiného 100 oktanového:D ale není to auto na cesty do práce ale mazlík pro radost. Zkusím nahrát fotku jaký bych chtěl lak a mělo by to ve finále vypadat.