Ing_Mazi píše:Zatím první žhaví adepti na nový kola :
http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/alu-14-v ... 48535.html
jen přelepit a jedéémsice 14" ale co už , kompromis
Tak s největší pravděpodobností jsou to zimní pneu Fulda Montero

Ing_Mazi píše:Zatím první žhaví adepti na nový kola :
http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/alu-14-v ... 48535.html
jen přelepit a jedéémsice 14" ale co už , kompromis
Nebo mju říct, ať to přezuje na letní 185/60 R14 se stejně dobrým vzorkemfildis píše:Tak buď to ukecat, jestli by je prodal samotný ty kola a sehnat jetý gumy, nebo to koupit i s gumama a nějak to vyšmelit sám
Ing_Mazi píše:Nebo mju říct, ať to přezuje na letní 185/60 R14 se stejně dobrým vzorkemfildis píše:Tak buď to ukecat, jestli by je prodal samotný ty kola a sehnat jetý gumy, nebo to koupit i s gumama a nějak to vyšmelit sám
No už to nemá cenu řešit, páč zimní na léto jsou k ničemuLaBuS píše:Ing_Mazi píše:Nebo mju říct, ať to přezuje na letní 185/60 R14 se stejně dobrým vzorkemfildis píše:Tak buď to ukecat, jestli by je prodal samotný ty kola a sehnat jetý gumy, nebo to koupit i s gumama a nějak to vyšmelit sám
... znám ho, neslevía přezouvat asi taky nebude
tak hoď nějaké info i s fotkou semSpeed píše:Nevim co mate vy v technicaku napsane ,ale pneu na corolle muzou byt max. 185/55 R15 a ET 45....jinak bych prodal alu kola na corollu borbet,fotku bych poslal na email...R14 gumy na tom jsou 185/60 ale vzorku moc neni....jsou nepoškrabane a nebourane
LaBuS píše:tak hoď nějaké info i s fotkou semSpeed píše:Nevim co mate vy v technicaku napsane ,ale pneu na corolle muzou byt max. 185/55 R15 a ET 45....jinak bych prodal alu kola na corollu borbet,fotku bych poslal na email...R14 gumy na tom jsou 185/60 ale vzorku moc neni....jsou nepoškrabane a nebouraneMazi už dlouho
alu shání
jestli to neumíš vložit, pošli mi to na majl Labus77@seznam.cz a já to sem hodim
Ano v TP mám max. 185/55 R15 ET45 ale sehnat tento rozměr je složité, líp se shání 195/50 R15 ET38 rozměrově stejné jako alternativy v TP.Speed píše:Nevim co mate vy v technicaku napsane ,ale pneu na corolle muzou byt max. 185/55 R15 a ET 45....jinak bych prodal alu kola na corollu borbet,fotku bych poslal na email...R14 gumy na tom jsou 185/60 ale vzorku moc neni....jsou nepoškrabane a nebourane
Snad by šel vyměnit za znak Toyowmousew píše:Vypadají docela dobře, ale ten znak by mě tam docela sr*
No přes nálepky by tam podle mě furt byl vidět ten znak Pičkywmousew píše:Vím že existujou nějaký nálepky, ale myslím že snad by to nějak mohlo jít...