Prosím o Vaši radu jak vyměnit žárovku v ovladači topení.Svítí mi jen s půlky a nevím jak ho rozebrat.Přední kryt vypadá jako sundávací,ale drží ho kolečka topení a posuv na cirkulaci vnější a vnitřní.viz obrázek. Moc děkuji za vaše rady.Mám strach,že něco zlomím.
Naposledy upravil(a) TommyMe dne úte 11.03.2008, 19:29, celkem upraveno 5 x.
mě svítí jen prostředek a někdy se zbytek sám rozstvítí - asi je tam jen nějaký špatný kontakt, ale zatím jsem neměl odvahu pustit se do demontáže středního panelu, tak budu za za rady také vděčný
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW) r.v. 2000
yenda píše:mě svítí jen prostředek a někdy se zbytek sám rozstvítí - asi je tam jen nějaký špatný kontakt, ale zatím jsem neměl odvahu pustit se do demontáže středního panelu, tak budu za za rady také vděčný
Stredni cely panel se u mne sundava jednoduse.Kontakty jsem procistil,ale nezabralo to.Musi tam byt vadna zarovka.ALe jak se k ni dostat.Lanka se mi nechce vyhazovat
Zdravím, taky bych se rád dozvěděl, jak vyměnit žárovky. Možná tam mám jen špatný kontakt, ale jediné co mi na ovladači topení svítí je žárovka na vypínači AC.
Vyměnit žárovky je jednuduché. Ty otočné vypínače jdou vytáhnout ven (teda né vždy, ale jdou - když tak jim můžete trochu pomoct placatým šroubovákem zabaleným v látce). Jsou tam malé bezpaticové žárovičky a musí se vyměnit všechny (pod všema vypínačema) najednou. Je k tomu "úžasný" přístup, ale dá se to .
lake-bodom píše:Vyměnit žárovky je jednuduché. Ty otočné vypínače jdou vytáhnout ven (teda né vždy, ale jdou - když tak jim můžete trochu pomoct placatým šroubovákem zabaleným v látce). Jsou tam malé bezpaticové žárovičky a musí se vyměnit všechny (pod všema vypínačema) najednou. Je k tomu "úžasný" přístup, ale dá se to .
Diky moc...dnes to zkusim.Napr Pristrojovku rozebrat byla hracka.Mel jsem to za par minut.Jinak nevis jeste jak ze zapalovacem?Ten krouzek mne nesviti.A nevis jak na ovladani okne?tam by melo take neco svitit,ze? Dekuji moc za tvou radu.Jsem myslel ze uz mi nikdo neporadi.Dikes
Neni zac.....
Se zapalovacem ti neporadim, v obou Avensisech mi svitil a tak jsem to nezkoumal . To osvetleni ovladacu stahovani oken me taky stve. Podsvicene je jen tlacitko pro ridice a nic vic . V noci je to docela skoda, chtelo by to vic. Bylo to tak v obou autech a tak je to asi normalni...