Toyota Celica GT-S 2004 Problém s přihlášením HELP,PLEASE!!!

vše ohledně modelové řady Celica
Slassky GT-S
Člen Týmu

Toyota Celica GT-S 2004 Problém s přihlášením HELP,PLEASE!!!

Příspěvek od Slassky GT-S »

Zdravim všechny "celikáře" :o)
Mam jeden problém větších rozměrů, a to sice, koupil jsem si z D Celicu GT-S r.v. 2004 , která byla dotažena z US, v čechách se nyní objevil problém jménem byrokracie, což konkrétně v mém případě znamená, že údaje z techničáku z US nestačí na technické kontrole a požadují detailnější čísla, jenže bohužel nemůžu ani na netu získat např. manuál, kterej by byl zpracovanej v evropský verzi, aby tam údaje nebyly pouze v librach a palcích... Pokud byste někdo věděl, jak získat tyhle údaje, máte u mě lahev dle přání! ;o) Předem díky za odpověď...
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Ja mel problem i s prihlasenim z Nemecka, ale nastesti penize delaji pratele a zacpavaji lidem huby
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Slassky GT-S
Člen Týmu

Tak to už jsem taky zkusil, ale bohužel mi bylo řečeno že kde nic, tam ani smrt nebere... :o) ...prostě tyhle údaje se musí vyplnit do techničáku a jen tak si je vymyslet nejde a to si očividně pánové na technický nechtějí vzít na triko...nejhorší je, že GT-S 7. generace jsou v republice 3 včetně tý mý :o) ,takže moc informací o nich neni...
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

Stav se v Toyotě, tam ty údaje seženou
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
Slassky GT-S
Člen Týmu

No asi nic jinýho mi nezbyde, akorát mi štve, že ten posudek stojí min. 2500 Kč, proto jsem hledal alternativní řešení... ;o)
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Tak zkus kontaktovat Ditriho, ma taky GT-S
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=6595
Slassky GT-S
Člen Týmu

Díííky mooc za ochotu a spolupráci, už jsem ho kontaktoval, doufam jenom, že odpoví spěšně, už bych totiž moc rád, aby už holka stála na značkach... :o) Je to utrpení mít to doma a "nesmět" s tim jezdit... ;-)
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

V tom te chapu vic nez si myslis. Ta moje stala pres pul roku, nez se podarilo ji prihlasit
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

taky jsme mel trochu tenhle problem. pak toyota dotahla na technickou srovnatelne udaje a bylo po problemu , ale emise jsem musel absolvovat ve výzkumáku asi za 15tis tusim...
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

A cech GT-S je tady vice :wink: jedna ted stoji ve Zline u TOYOTY :D
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Slassky GT-S
Člen Týmu

No, tak to mam štěstí, protože emise už mam hotový za 250 Kč :wink:
Tak to jsem rád, že jich je tu v čechách víc,ale asi ne o moc,tohle info bylo na základě evidence z dopravky, aspon doufam bude víc lidí, se kterýma si bude možný vyměnit zkušenosti... ;)
Slassky GT-S
Člen Týmu

Jo a platil jsi něco za to, že toyota přitahla nějaký tý srovnatelný údaje na technickou?? Mně už vyhrožovali min. 2500.-! Já jsem sehnal před chvíli údaje, který oni na technický potřebujou ale k Celice TS r.v. dokonce stejnej - 2004, tak nevim jestli to vemou, dle mých informací, ale je rozdíl pouze v tom, že US verze GT-S je jen jiný označení pro TS evropskou,nemam pravdu?? :?:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Mas pravdu, stejny auto , jiny oznaceni.

Myslim ze puvodne byla jeji origo. jmeno Tsunami ( po tsunami v asii to ale zmenily - od toho by to bylo TS ) :D

edit: jo mas pravdu, bylo to v Kanadě
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pon 10.03.2008, 23:43, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Slassky GT-S
Člen Týmu

Tohle je zase asi jiná story, co já vim, tak Tsunami byla verze v Kanadě a po tom, co byla tsunami v Asii, tak to přejmenovali a do dneška se to prodává pod názvem Celica Sportage Packet...ale to je fuk,hlavně jsem rád, žes mi potvrdil to ,že GT-S a TS je jedno a to samý, snad o tom přesvědčim zítra týpky na STK! :D
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

Já měl na STK taky problémy po dovozu s D.
Mám normálně Evropskou verzi T23. Na evidenci mi nebili schopni nikde dohledat průměrné spotřeby. Tak jsem si musel zaplatit doplnění údajů z nějaké státní databáze, kde jim přišel asi nějaký dopis s razítkem a na něm byly vyplněny chybějící údaje, které chyběly v původním německém TP. Čekal jsem na to 2 dny!!! Jsem nasraný jak sviňa protože jsem za to musel zaplatit 2K! A jestli si to na té tvojí technické neumí zjistit taky, tak bych je poslal někam a šel jinam, kde by neseděli lidi, kteří tam jsou jenom proto, aby hřáli židle. Do autorizovaného servisu jsem zkoušel volat taky, protože mi to na té stk rovnou doporučili a v servisu mi řekli, že to neumí zjistit. Takže tento servis u mě získal opravdu velkou důvěru.
Je to kupodivu chválený servis Toyota v Novém Jičíně. Jinak pokud by mi na technické řekli, že to máš vedené v librách a oni to potřebují v kilogramech, tak to hochu, to bych je už asi vystřílel! čů***y... :mad:
Odpovědět

Zpět na „Celica“