Max. rychlost ?
Max. rychlost ?
Pánové pochlubte se, kolik jste jeli nejvíce s vašima Yarisky ?
Jak se přitom chová a jak vysoko přitom letí nad zemi ?:P
Jak se přitom chová a jak vysoko přitom letí nad zemi ?:P
Maximálka :-)))))))))))
Pánové musim se skromně pochlubit, že já jsem z litra, ve třech lidech, vytáhnul 194 km/h myslim že kdybych jel sám tak by šel dál... 

Ked som mal nove auto tak mi to tiez robilo. Vymenili mi cele okenne tesnenie a prestalo to.slambi píše:Akorát se mi často stává, když už to pálim víc jak 170, tak hrozně divně fouká vítr do pravýho zpětnýho zrcátka a vydává to nepříjemnej zvuk, ale jinak je to naprosto komfortní svezení...
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
MAX rychlost
Já jsem zatím pádil max. 180km/h.Ale to bylo jen 2min a sám.Až na ten hluk, je to OK.Ani jsem si nevšiml,jaká byla spotřeba.
Spíš by mě zajímalo, jestli jste už někdo nejel na dovolenou ve dvou+nabalený kufr, zadní sedadla, hlavně po dálnici max. kolem těch 150.
Jezdím každý rok Německo,1200km.
Jak to pak vypadá se spotřebou?
Kolik si asi Yarisek 1.0 vezme?Pojede to vůbec 150?
Dík.

Re: MAX rychlost
Thomas píše:Já jsem zatím pádil max. 180km/h.Ale to bylo jen 2min a sám.Až na ten hluk, je to OK.Ani jsem si nevšiml,jaká byla spotřeba.Spíš by mě zajímalo, jestli jste už někdo nejel na dovolenou ve dvou+nabalený kufr, zadní sedadla, hlavně po dálnici max. kolem těch 150.
Dík.
Takto so isiel s frajerkou, tiez nabaleni. Pri 150 to zralo skoro 8l, pri 130 asi 7.2l
Re: MAX rychlost
Tak to není zrovna nejmíňTomas píše:Thomas píše:Já jsem zatím pádil max. 180km/h.Ale to bylo jen 2min a sám.Až na ten hluk, je to OK.Ani jsem si nevšiml,jaká byla spotřeba.Spíš by mě zajímalo, jestli jste už někdo nejel na dovolenou ve dvou+nabalený kufr, zadní sedadla, hlavně po dálnici max. kolem těch 150.
Dík.
Takto so isiel s frajerkou, tiez nabaleni. Pri 150 to zralo skoro 8l, pri 130 asi 7.2l

Re: To Tomas
15-ky, 195/55/R15. Maly technicak mam este stary (tam sa rozmery nepisu) a vo velkom to mam ako alternativny rozmer.alpo píše:Poraď, jaké dáváš kola , případně větších rozměrů - máš je dopsané v TK ?