P: Přední a zadní čirá optika na Corollky

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

petrusxxx píše:badger dokazal by jsi sehnat jen cire pozicky na corollu e10 (par....)
Urcite dokazal, je jich vice typu, ale musel by jsi pockat az si nekdo neco objedna, ptz jinak samotne by se je nevyplatilo vubec posilat!!! :wink:
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Point píše:vsechno je to moc pekny ale co takhle na carinu e ?? slo by dat ty predni svetla z coroly na carinu nejsou treba stejny???
Tak to bohuzel stejny nejsou!
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Point
Navigátor

Příspěvek od Point »

skoda ale dik
Toyota Carina 1.6 16v 85 kw
Volvo V40 1.8 16v 85kw
Subaru Impresa 2.0 T 160kw
djmartyn
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: foto corolly e11

Příspěvek od djmartyn »

Badger píše:
skmaros píše:Obrázek

zadna cast

Obrázek
Omlouvam se! Na E11 je zadni cira optika a to tato:

Obrázek

a cena je 5500,-Kc vcetne postovneho :wink:
Ta je na hatchback a cena je o dost nižší. (Ja sem si je objednával a ony přišly za pul roku a to už jsem je nechtěl tak se jim asi valeji na skladě a chcou se jich zbavit:) http://toyota.autodoplnky.cz/toyota-cor ... 1-s1590965
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Badger píše: A JAK JSEM PSAL...JSEM SCHOPEN SEHNAT CIROU OPTIKU I NA NOVEJSI COROLLY A MOZNA I STARSI :wink: A MOZNA I NA JINE MODELY ZN. TOYOTA :wink: :wink: TAK ZAJEMCI PISTE :D

A co na moje auto?Rozmněry předních parabol se údajně shodují s Celicou.A co zadní?Napiš prosím tě ceny.Díky
Jo a chcu se zeptat ještě na jedno.Údajně tyhle pření čirý světla jinak lámou světlo a proto jde s některými hůř vidět a s jinými zase oslňujete.Jak to je?A co atest na tyhle světla když je to tahaný z USA? To asi nebude žádnej co?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Světla do mkraček jsou shodný pro trojkovou Supru, Corollu (resp. AE86, AE92), Celicu, Hondu Prelude, Mazdu 323F, MR2 atd. Všechno co má světla 7x6" používá stejné paraboly KOITO.

Obrázek

Momentálně mám rozjednanej dovoz pár sad, když tak ti jednu nechám stranou :D

Jo a svítí to celkem bez problémů bych řekl, jak z pozice řidiče, tak z pozice protijedoucího nebyl problém.

EDIT - nevím jestli ty světla budou mít Ečkovej atest, u některých se uvádí, že ho mají, což je postačující, protože policajt ani STK není v pozici, aby hodnotili jestli se to na to auto montovalo ve výrobě nebo ne. Stačí, že to má na skle E v kroužku a basta, to je pro ně jediné vodítko. Na druhou stranu, zatím jsem nezažil, že by to někdo kontroloval.
Naposledy upravil(a) Beaver dne stř 06.02.2008, 12:25, celkem upraveno 1 x.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Tonda píše:
Badger píše: A JAK JSEM PSAL...JSEM SCHOPEN SEHNAT CIROU OPTIKU I NA NOVEJSI COROLLY A MOZNA I STARSI :wink: A MOZNA I NA JINE MODELY ZN. TOYOTA :wink: :wink: TAK ZAJEMCI PISTE :D

A co na moje auto?Rozmněry předních parabol se údajně shodují s Celicou.A co zadní?Napiš prosím tě ceny.Díky
Jo a chcu se zeptat ještě na jedno.Údajně tyhle pření čirý světla jinak lámou světlo a proto jde s některými hůř vidět a s jinými zase oslňujete.Jak to je?A co atest na tyhle světla když je to tahaný z USA? To asi nebude žádnej co?
Ceny zjistim, jen mi dej chvili casu :wink: a zadni mas jake? hod sem foto...
Jinak osobne mam na svoji Corolle E10 predni cirou optiku z USA a sviti vyborne, vidim od toho daleko lepe nez od starych a nikoho tim neoslnuji, ptz na me jeste nikdo neblikal! Svetlou lamou jinak nez normalni svetla, ale prave ze lepe a je treba daleko lepe videt na krajnice :wink: atest to ma, ale pro USA, takze u nas nepouzitelny!!! na STK musis mit tedy zname! :wink:
Kubike12
Člen Týmu

Zadní optika E12 Sedan R.V. 12/2002

Příspěvek od Kubike12 »

Nazdárek, dokázal by jsi sehnat čirou zadní optiku na corollu E12 sedan R.V. 12/2002?? Přikládám foto ( roocoo@seznam.cz ) dikes :D
Nejde mi sem přiložit foto, pošli mi mejla prosím, pošlu ti je tam, dik
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Badger píše:
petrusxxx píše:badger dokazal by jsi sehnat jen cire pozicky na corollu e10 (par....)
Urcite dokazal, je jich vice typu, ale musel by jsi pockat az si nekdo neco objedna, ptz jinak samotne by se je nevyplatilo vubec posilat!!! :wink:
No např. ty co mám já zřejmě nikdo nedělá.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Beaver píše:Světla do mkraček jsou shodný pro trojkovou Supru, Corollu (resp. AE86, AE92), Celicu, Hondu Prelude, Mazdu 323F, MR2 atd. Všechno co má světla 7x6" používá stejné paraboly KOITO.

Obrázek

Momentálně mám rozjednanej dovoz pár sad, když tak ti jednu nechám stranou :D

Jo a svítí to celkem bez problémů bych řekl, jak z pozice řidiče, tak z pozice protijedoucího nebyl problém.

EDIT - nevím jestli ty světla budou mít Ečkovej atest, u některých se uvádí, že ho mají, což je postačující, protože policajt ani STK není v pozici, aby hodnotili jestli se to na to auto montovalo ve výrobě nebo ne. Stačí, že to má na skle E v kroužku a basta, to je pro ně jediné vodítko. Na druhou stranu, zatím jsem nezažil, že by to někdo kontroloval.

Jsou nádherný.Kolik by ten pár vyšel?To je dobrý,že to pasuje na různý auta.Budu muset stejně koupit nový paroboly,páč mám každou jinou.Jednu oreginál a jednu jakousi pochybnou.A každá má jiný prolisy na skle,takře je to takový divný. A kdy to asi bude?Nejlepší by to pro mně bylo v červnu.
Naposledy upravil(a) Tonda dne stř 05.03.2008, 13:56, celkem upraveno 3 x.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

No už mám objednáno, je to ve stádiu dořešení (protože to nepůjde přes celnici apod. :D ). Ten pár vyjde na 1500-2000 Kč, podle toho jak nakonec dopadne kurz dolaru a cena dopravy. Jednu sadu jsem ti slíbil odložit bokem, takže bez obav :D
Lexus IS200
Lexus RX400h
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

medved.design píše:Tak bych chtěl světla na mou E9
Co aspon blinkry do narazniku ?

http://www.andysautosport.com/toyota/19 ... 40092.html
http://www.andysautosport.com/toyota/19 ... 40093.html
Lexus IS200
Lexus RX400h
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Beaver píše:No už mám objednáno, je to ve stádiu dořešení (protože to nepůjde přes celnici apod. :D ). Ten pár vyjde na 1500-2000 Kč, podle toho jak nakonec dopadne kurz dolaru a cena dopravy. Jednu sadu jsem ti slíbil odložit bokem, takže bez obav :D

Čoveče jsem čistě náhodou narazil na toto. http://www.dicompracing.com/ukaz.php?id=5334
To jsou ony?
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jj, jsou, ale Idaho je nemá skladem a při transportu mu je rozbíjeli. Já to beru trochu jinou cestou, takže by měly být doručeny v jednom kuse a levnější, ale zase je to neoficiálně a trvá to.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Beaver píše:Jj, jsou, ale Idaho je nemá skladem a při transportu mu je rozbíjeli. Já to beru trochu jinou cestou, takže by měly být doručeny v jednom kuse a levnější, ale zase je to neoficiálně a trvá to.

Nevadí.......já mám čas.Až to bude,tak to bude.Ale už se těším.Fakt.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“