Lehký ťukec - má to vliv na bezp. pás?

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Fikus
Manager Týmu

Lehký ťukec - má to vliv na bezp. pás?

Příspěvek od Fikus »

Tak mi v TOY zjistili, že Avík měl v minulosti lehký ťukec na zadek. Nosníky OKI a plechařina super cajk. Ale kdo máte zkušenost třeba z bezpečnostní předváděcí lavice, je to prda i při pomalé rychlosti. No a u mě, pás u řidiče poškozen sice neni, jako natržen, ale je o sponu takový zdrsněný a když jej pustím tak nedovine posledních asi 30cm. Prej piropatrony jsou Ok a jinak to na fci nemá mít vliv, ale prudí to. Za nový chtěj 8t. Má smysl to měnit? (Co je na vrakáči, dostalo samo taky prdu.- sice levnější než orig ale...)
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Nesmysl nic nekupuj jestli jsou patrony ok :wink:
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
jarmil
Řidič

Re: Lehký ťukec - má to vliv na bezp. pás?

Příspěvek od jarmil »

Fikus píše:Tak mi v TOY zjistili, že Avík měl v minulosti lehký ťukec na zadek. Nosníky OKI a plechařina super cajk. Ale kdo máte zkušenost třeba z bezpečnostní předváděcí lavice, je to prda i při pomalé rychlosti. No a u mě, pás u řidiče poškozen sice neni, jako natržen, ale je o sponu takový zdrsněný a když jej pustím tak nedovine posledních asi 30cm. Prej piropatrony jsou Ok a jinak to na fci nemá mít vliv, ale prudí to. Za nový chtěj 8t. Má smysl to měnit? (Co je na vrakáči, dostalo samo taky prdu.- sice levnější než orig ale...)
Kolik mas namotano? Moje kara toci 180 tisic, stari 8 jar a pas je taky roztrepeny a nedoviji. Je tam pomerne uzka sponka, takze se nikdy nepretoci, coz se mi u drivejsich autaku stavalo - bohuzel se pas kvuli tomu trepi a pri odepnuti mu musim pomoct zpet do naviaku. Za osmicku radsi doprej autu nakou GO. Tot muj nazor.
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Jj. Je to 02, najeto 96t. O novém pásu jsem ani nezauvažoval, ale jinou alternativu asi fakt neseženu. Tak na to prdím. Teď za to raději koupim nové letní pneu :)
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Odpovědět

Zpět na „Avensis“