Čím napustit sportovní vložku vzduchového filtru po očistě?
Čím napustit sportovní vložku vzduchového filtru po očistě?
Prosím vás, lidičky, tak jsem nechal trošku vylepšit Rollku a při té příležitosti jsem zjistil, že mám sportovní vložku vzduchového filtru. No a ta prošla očistou technickým benzínem. Smylo se u ní nějaké červené mazadlo. A tak jsem použil obyčejný olej, co byl po ruce, respektive nic jiného jsem stejně neměl. A právě proto se chci zeptat, jestli existuje nějaký prostředek přímo určený na napouštění těchto filtrů, anebo je to vcelku jedno, čím se napajcuje...dík
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- Bozsky.Paja
- Navigátor
CharlieCh píše:Jasan, díky kluci, poptám se po něčem takovém.
Vsekci tuning tu jeden prodává čistící sadu. je to zde http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=5775
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čím napustit sportovní vložku vzduchového filtru po očis
ten benzín příště rači nééééCharlieCh píše:Prosím vás, lidičky, tak jsem nechal trošku vylepšit Rollku a při té příležitosti jsem zjistil, že mám sportovní vložku vzduchového filtru. No a ta prošla očistou technickým benzínem. Smylo se u ní nějaké červené mazadlo. A tak jsem použil obyčejný olej, co byl po ruce, respektive nic jiného jsem stejně neměl. A právě proto se chci zeptat, jestli existuje nějaký prostředek přímo určený na napouštění těchto filtrů, anebo je to vcelku jedno, čím se napajcuje...dík

Nikdo po mě prosím nic nechtějte opravdu nic nestíhám děkuji