PPC TEAM plus, Bratislava

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Uživatelský avatar
rasto
Řidič
Příspěvky: 247
Registrován: čtv 08.03.2007, 19:38
Bydliště: Praha-zapad

PPC TEAM plus, Bratislava

Příspěvek od rasto »

Chcel by som sa s Vami podelit s mojimy skusenostami s tymto servisom.

ktory niektory mozno aj poznate. Ja som tam kupoval dielce (palivovy filter, olejovy filter, stierace)
a dal som im tam vymenit aj predne sklo (co robil nejaky iny servis) a bol som spokojny.
Problemy prisli ked som im tam odniesol auto ktore trebalo opravit u nich.
Oprava predneho naraznika, dvery a zadneho naraznika trvala skoro 6 tyzdnov (ano bolo lakovanie ale ajtak). Komunikacia vyzerala asi tak ze som im asi 2x do tyzdna volal co s tym autom robia, prve 3 tyzdne objednavali suciastky. Po dokonceni auta a porieseni krycieho listu som si siel po dokoncene auto. Dufal som ze mi povedia co bolo na aute robene, v akom su tie veci ktore mali rozobrane stave a pod. OMYL Chlapik ktory auto odovzdaval sa vyhovoril ze je chory a ze si uz nepameta co bolo na aute robene tak mi k tomu nevie povedat nic.
Ja som auto potreboval tak som ho prevzal.
(Vo vstupe do servisu som si vsimol, taku brozurku ohladom prezretia auta po lakovani pri spravnom osvetleni. Vtedy rano bolo zatiahnute a fakt tam somnou nechcel ten clovek byt, ani mi nic vysvetlovat)

Takze k tomu co som dostal.
Vyfakturovane okrem ineho bolo.
Vytiahnutie 5-teho skla a premalovanie 5-tych dveri
- z toho sa udialo len to premalovanie dveri. Je postriekane aj tesnenie okolo skla. (plasty na naraznikoch ktore maju byt cierne trochy postriekali tiez, urcite to nemali pri striekani rozdelene)
Nastavenie svetlometu
- musel som si to svetlo nastelovat hore, lebo mi svietilo na 5 metrov

To najlepsie bolo ale to, ze som si neskor vsimol, ze mi prekutrali zamknutu priehradku a UKRADLI baterku za 30Eur.(poziarnicka) Co som prezrel zadny priestor kde som mal srubovaky a klieste, odtial UKRADLI 10mm kluc z rapkacom co stal 10Eur.
Ked som im o tom povedal, tak mi povedali aby som sa este uistil ze tam bol. HAJZLI
Den potom ako som mal auto doma a rano som sa snazil nastartovat, nepodarilo sa mi to. Volal som taxika z kablami aby mi to pomohol nastartovat. Vysledok bol, ze mi za ten cas co bolo auto v servise ZNICILI autobateriu.Chcel som od nich nahradu, kedze to auto nemalo problem startovat pred tym ako som im ho tam odviezol. Tak original bateriu nemali a predali mi Vartu, ktora stala 5000,-

TAKZE AUTA CO NAJDALEJ PREC OD PPC. Inac sa vystavujete riziku...
Toyota Avensis 2.0 D4-D '02
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“