Zabezpečovacie zariadenie
jablotron
..aj ja som naklonena pre jablotron.. Pamatas si, ktory model si mal?
Ponukli mi GSM autoalarm CA-1802.550 Athos (12890,- Sk s DPH) alebo CA-320 Akcent (4490,- Sk s DPH).. Su to ceny bez montaze, samozrejme.
Ponukli mi GSM autoalarm CA-1802.550 Athos (12890,- Sk s DPH) alebo CA-320 Akcent (4490,- Sk s DPH).. Su to ceny bez montaze, samozrejme.
- KiciDevil
- Navigátor
sme na Slovenskumil píše:hmm, dakujem..
v toyote mi povedali, ze montuju iba alarmy ktoré im schvalil ako original diely import TOYOTA..![]()
..jablotron mi teda nenamontuju..to je parada:-(
je to koli zaruke, co chapem..ale nechapem, ako mozu ponukat jeden druh alarmu..

3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
-
- Navigátor
to jojo
a ktory alarm si si dal? kukal som sa do ich cennika a neviem si vybrat. Teda kolko ta stal a aky mas? (pohybovy,...)Jojo píše:Ja som si dal namontovať Jablotron normálne v autorizovanom servise,inú značku ani nemali...
Ja som nakoniec rezignovala a tento tyzden mi namontovali metu HPA 3.5.
CHcela som Jablotron, no toyota oficialne garantuje iba ich original alebo metu.Ak je nove auto, cize je v zaruke, a odide ti nieco s elektrikou,je dost pravdepodobne, ze ta budu cakat poriadne natahovacky ohladom reklamacie, pretoze ti povedia, ze si si to sposobil montazou niecoho, co nie je schvalene:-( Jednoducho, prides o zaruku:-(
Overovala som to vo viacerych servisoch aj v toyote.
V ZA mi povedali, ze oni by mi problem nerobili..no je to garantovane len ustne a inde to jednoducho neplati.Takze si zvaz kde budes servisovat. No ale ako vravim, zalezi, ci mas auto v zaruke. Ak uz nie, tak mas jedno co namontujes:-)
CHcela som Jablotron, no toyota oficialne garantuje iba ich original alebo metu.Ak je nove auto, cize je v zaruke, a odide ti nieco s elektrikou,je dost pravdepodobne, ze ta budu cakat poriadne natahovacky ohladom reklamacie, pretoze ti povedia, ze si si to sposobil montazou niecoho, co nie je schvalene:-( Jednoducho, prides o zaruku:-(
Overovala som to vo viacerych servisoch aj v toyote.
V ZA mi povedali, ze oni by mi problem nerobili..no je to garantovane len ustne a inde to jednoducho neplati.Takze si zvaz kde budes servisovat. No ale ako vravim, zalezi, ci mas auto v zaruke. Ak uz nie, tak mas jedno co namontujes:-)
Skuste si pozriet novy alarm original od Toyoty. V servise vela este nevedeli,ale je v 3 alternativach a model VSS3 stoji asi 6000Sk +montaz.
Je to vhodne pre toho kto nema v kluci dialkove ovl.
Asi by som si to dal skor ako META...
http://www.toyota.sk/Images/alarm_sk.pdf
Je to vhodne pre toho kto nema v kluci dialkove ovl.
Asi by som si to dal skor ako META...
http://www.toyota.sk/Images/alarm_sk.pdf
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
-
- Navigátor
OK, skúsim sa popýtať.
Len moja skúsenosť je taká, že najrýchlejšie prekonajú zlodeji továrenský alarm. S METOU mám dobré skúsenosti, len mi povedali, že Toyota si veľmi dobre nerozumie s touto značkou, lebo META je stavaná hlavne pre VW Group.
Keď si dám alarm a nemám centrál, tak to domontujú automaticky, alebo to treba zvlášť?
Len moja skúsenosť je taká, že najrýchlejšie prekonajú zlodeji továrenský alarm. S METOU mám dobré skúsenosti, len mi povedali, že Toyota si veľmi dobre nerozumie s touto značkou, lebo META je stavaná hlavne pre VW Group.
Keď si dám alarm a nemám centrál, tak to domontujú automaticky, alebo to treba zvlášť?
No nie som si isty, ak mas na mysli ten TOyota alarm, ale ja mam osobne solo len central,a k nemu sa da domontovat alarm s vyuzitim toho dialkoveho co mam...Ale zalezi aj na zlozeni alarmu, lebo niektore uz pridu aj so servami na central....musis konkretne preverit...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.