Ja zacnu :
1) spodek palubky v barve slon.kosti
2) radicka z fabie rs
3) stribrne striknute doplny
4) volant-teprve bude

Beaver píše:Mám tam volant od Raidu, dřevo nebo "dřevo" (nezkoumal jsem) a k tomu odpovídající řadičkaŘídí se s tím celkem v pohoodě, asi to tam nechám, akorát místo té gumové potvory kolem řadící páky to bude chtít manžetu.
heč, to já mám kombinaci běžová (slonová kost) versus tmavý vrch už v základu z fabrikyLaBuS píše:klasika v základuAle ty kombinace s tou býlou (světlou) vypadají úúúžasně
Akorát nohy mi svítí modře
ale budou červený
jo to by se mi taky líbilo...Michal_F6 píše:heč, to já mám kombinaci běžová (slonová kost) versus tmavý vrch už v základu z fabrikyLaBuS píše:klasika v základuAle ty kombinace s tou býlou (světlou) vypadají úúúžasně
ale budou červený
Ty policejní auta jsou vtipný
jj, ale musim priznat, ze me trosku lepilo, kdyz jsme pro ni jeli do Toyoty. Do posledni chvile jsme netusili, jestli to bude seda masa nebo dvoubarevna verze. Nakonec to dobre dopadlo a myslim, ze s cernym zevnejskem vypada svetly interier velice dobreLaBuS píše:jo to by se mi taky líbilo...Michal_F6 píše:heč, to já mám kombinaci běžová (slonová kost) versus tmavý vrch už v základu z fabrikyLaBuS píše:klasika v základuAle ty kombinace s tou býlou (světlou) vypadají úúúžasně
ale budou červený
... no vona se jim vždycky hrozně směje, že sou takový nedochůdčata ubohýfildis píše:Taky si LaBuS vždycky vozí deku a přikrejvá Rollce předek, aby neviděla na ty FabieTeď to neberu, že jsou policejní, ale prostě Fabie