jak poznám revize ?

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Efendy
Člen Týmu

jak poznám revize ?

Příspěvek od Efendy »

Jaké jsou rozdíly v revizích u MK2 a jak je poznám?
Jaký je rozdíl motorů 2.0 16v GTi Twin Cam a T-Bar GTi pokud je dík
safirus
Člen Týmu

Příspěvek od safirus »

Vím, že '93 měla oproti '92 a starším větší brzdy, jiná kola, airbag řidiče a něco jinak na zadní podvozkové skupině... (opravte mě, jestli se mýlím)

od '95 jsou jiná zadní světla a křídlo (ovšem i toto se asi liší podle zemí)

+ zkus mrknout sem pro více info:
http://mr2wiki.com/MKII/ChangesByYear
TOYOTA MR2 SW20 1993
TOYOTA Avensis T22 D4 2002
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_one »

MKII rev II už měla Bilstain podvozek mimo jiné - to sem nasál od Landera :-) a hlavně na rev1 nejsou 14" kola min jsou 15"
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

A jeste u rev. 2 - stabilizatory s vetsim prumerem.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_one »

ono těch detailů bude asi hodně každá revize něco přinesla.. třeba MKI měla předu 185/65 r14 a vzadu 195/65 r14 a REV 2 už 195 a 215 vzadu .. určitě se modifikoval i interiér nějaký MRka měli premiovou hudbu se dvěma SW pod sedačkama to taky myslim v REV 1 nešlo.
Efendy
Člen Týmu

Příspěvek od Efendy »

Takže na první pohled není možné poznat? Kola stejně každý mění.Co ty motory je nějaký rozdíl nebo jsou stejné jen to každý jinak píše?
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_one »

motorů je víc 2,0 je od 115kw nejslabší po 124 kw nejsilnější atmosféra pak je ještě 2,0 3SGT turbo ale to je jiná písnička a nějaký americký motor 2,2 se 130 koníkama.

na první pohled to budeš poznávat těžko.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak asi takle-jenom já už sem tady toho o revizích napsal hodně-stačí si jen přečíst starší příspěvky aby se tady všechno nepsalo třikrát-pokud máš opravdu zájem to vědět, tak si to přečti-co si pamatuju, tak zatim všechno co se psalo byla pravda, jinak už 92 měla větší brzdy-už 92 se vyráběly rev.2-měly navíc posilovač řízení, což rev. 1 neměla, zadní světla a křídlo jsou jiný od revize 4-od konce roku 94 a neliší se podle zemí-bylo to všude stejné, hudba podle mě rozhodně nebyla dle revizí-třeba já mám revizi 4-z výroby bez subwooferu a zesilovačů a revize 3 se zrovna vyráběly s premium výbavou, nejsilnější sériová atmosféra je 129kw, neboli 175k, pak jsou ještě ty limitovaný edice black a red beam s variabilním časováním ventilů, jak má Lander-kolem 200 koní, ale ty se vyráběly v omezeným množství jen pro Japonsko-takže nad tím nemusíš přemýšlet protože by sis za ten motor koupil druhou mr dvojku, tudíž na první pohled poznáš kulový-takže nejjednodušší je když máš nějakou vyhlídnutou-říct si vo vin kod, podle kterýho ti v toyotě zjistěj reálnej rok výroby-dle toho pak například zjistíš, když ti někdo tvrdí že prodává ročník 95 se starejma světlama a křídlem-že v koncovce prodává revizi 1 vyrobenou v půlce roku 91, která byla v německu přihlášena na začátku roku 95, jako se to povedlo mě...
Only_one
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Only_one »

já mám taky revizi 1 a nevadí mi to ;) sice mě mrzí menší brzdy.. ale i tak to brzdí teď po generálce docela dobře :)
Odpovědět

Zpět na „MR2“