Souhlas! Radši koupit hodně levně a vyměnit to špatný hned za nový kvalitní věci, jak koupit draho a za tři roky do toho stejně nasypat to samý..
Hlavně musí být chuť si s tím vyhrát

Já už ji teda poslední dobou moc nemám

Existujou dvě 4AFE(1,6), 77kW a 85kW co se dávala do Corolly, ta vypadá úplně stejně jako 7AFE(1,8), ale tipuju že tady je to bud jen nálepka nebo víko ventylůmartin.matess píše:jak psal brunner že tam de hlava z 4afe čily z 5.g 1.6 tak jí tam do této 6.g už někdo hnojil a nebo tam je 1.6 motor v tom či co páč dle fotek má na palici napsáno 4afe![]()
![]()
akta fix ???!!?
garfielld píše:Existujou dvě 4AFE(1,6), 77kW a 85kW co se dávala do Corolly, ta vypadá úplně stejně jako 7AFE(1,8), ale tipuju že tady je to bud jen nálepka nebo víko ventylůmartin.matess píše:jak psal brunner že tam de hlava z 4afe čily z 5.g 1.6 tak jí tam do této 6.g už někdo hnojil a nebo tam je 1.6 motor v tom či co páč dle fotek má na palici napsáno 4afe![]()
![]()
akta fix ???!!?
jednou sem chtěl zkusit i dát na tu 77kW ECU z 85kW, ale napasovala, takovej bastl Chipstjůning
Díkjirih píše:to tunerka: gratuluju a přeju hodně šťastných kilometrů
když už jsi v tom objednávání dílů, mohla bys mi prosím objednat levý zadní světlo, já ho od IDAHA loudim už od listopadu a ani po cca 5ti upomínkách žádná odezva... pár stránek zpět psal, že ti fandí, tak z něj třeba to světlo pro mě vyrazíš