ja_ma píše:Neexistuje.. je 2,2 5s-fe (US verze) a ta ma 97kw (130PS)
spíš si plete kW a PSmartin.matess píše:ja_ma píše:Neexistuje.. je 2,2 5s-fe (US verze) a ta ma 97kw (130PS)
já sem si to právě myslel, né jde mi jen o to že je týpek co mě chce oblbnout že má čeldu s 2.2 a těmahle kobylama............ když sem mu ale napsal ať mi napíše přesný označení motoru to už nepodle mě klasickej error při dovozu kára a dělání papírů, taky sem měl jedno auto kde sem měl výkon 81 kw což je cca 116hp a hle v techničáku sem měl ale že mam bestii se 116kw, no ale na machrovačku před tuzerama dobrý
![]()
tož totok sem si taky myslel a psal sem mu extra kuli tomu ale ze ne ze to ma v TPIdaho píše:spíš si plete kW a PSmartin.matess píše:ja_ma píše:Neexistuje.. je 2,2 5s-fe (US verze) a ta ma 97kw (130PS)
já sem si to právě myslel, né jde mi jen o to že je týpek co mě chce oblbnout že má čeldu s 2.2 a těmahle kobylama............ když sem mu ale napsal ať mi napíše přesný označení motoru to už nepodle mě klasickej error při dovozu kára a dělání papírů, taky sem měl jedno auto kde sem měl výkon 81 kw což je cca 116hp a hle v techničáku sem měl ale že mam bestii se 116kw, no ale na machrovačku před tuzerama dobrý
![]()
Beaver píše:Neni to zvlastni, je to bezna demence ceskych uredniku co pisou papiry. Bracha ma u Mazdy s vykonem 94 kW psanych 84 kW v 600 otackach.
jenze jak koukam tak mas us verzi celicy, a pokud nemáš 4afe tak je možné že náš gti pač v us se děaly ale nehádám se o tom, každopádně by to bylo štěstíbiscuit píše:ja mam zase v technicaku 1.6 GTi, tak bacha na me