ať chutnáTOm píše:OK . Vsechno udelam zitra, hlavne fotky mam zatim od tebe a od komanche....eeee ted si jdu dat pivoyarisek píše:klub se rozrůstá. Tome pošlu ti fotky new yarise co jsem našel.. nice!!!teda az prijde spolubydlici

. Časem se třeba i zaregistruju, jak bude víc času. No a foto nemám, navíc mám naprosto běžné auto, žádné úpravy, prostě jeden z mnoha. Já jel jednou do Zlína a většinou takovým tím prasečím stylem
 . Časem se třeba i zaregistruju, jak bude víc času. No a foto nemám, navíc mám naprosto běžné auto, žádné úpravy, prostě jeden z mnoha. Já jel jednou do Zlína a většinou takovým tím prasečím stylem  . Prostě jsem si to chtěl užít, docela jsem to vytáčel, už nevím kolik to vzalo, ale myslím, že určitě pod těch 7.
 . Prostě jsem si to chtěl užít, docela jsem to vytáčel, už nevím kolik to vzalo, ale myslím, že určitě pod těch 7. Parda super mazec jak svina
  Parda super mazec jak svina   MOc se mi to auticko zamlouva....jel sem teda 1.0 ale rychli , pohotovy, svizny....heh sem tomu daval se mi spotreba vysplhala na 17,9l/100km
  MOc se mi to auticko zamlouva....jel sem teda 1.0 ale rychli , pohotovy, svizny....heh sem tomu daval se mi spotreba vysplhala na 17,9l/100km   Ale to sem mu fakt daval na prdel....Jinak sem z toho nadsenej...timto dekuji spolecnosti C+K v Brne na Videnske 100
  Ale to sem mu fakt daval na prdel....Jinak sem z toho nadsenej...timto dekuji spolecnosti C+K v Brne na Videnske 100   ze sm se mohl projet......Uz se tesim az ho budu mit....wowwwwww
  ze sm se mohl projet......Uz se tesim az ho budu mit....wowwwwww