Jízda v dešti
Jízda v dešti
Nazdar lidičky!
Chtěl bych se Vás zeptat, jakou máte zkušenost s jízdou v dešti.Koupil jsem si nového Yariska, a trochu mě na něm trápí, že v dešti stříkající voda dělá dost podstatný hluk.Jaké máte zkušenosti???Nedá se stím něco dělat?Nějaké plastové podběhy, které by to ztlumily apod.Dík.
Chtěl bych se Vás zeptat, jakou máte zkušenost s jízdou v dešti.Koupil jsem si nového Yariska, a trochu mě na něm trápí, že v dešti stříkající voda dělá dost podstatný hluk.Jaké máte zkušenosti???Nedá se stím něco dělat?Nějaké plastové podběhy, které by to ztlumily apod.Dík.
Re: Jízda v dešti
a nemoze to byt sposobene pneumatikami?Thomas píše:Nazdar lidičky!
drgi
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Je to kvazi lacnejsia nahrada za samolepiace asfaltove platy. Predava ich Tappaja v inzercii na www.autohifi.cz Perfektne sa s tym pracuje, ked to nahrievas fenom, alebo tepl.vzd. pistolou, tak to perfektne okopiruje tvar.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Jasne, lepil som to z vnutra. Dal som to aj na plech pod zadne sedadlo, do dveri a na stredovy tunel od riadiacej paky po zadne sedadlo. Teraz je auto o dost tichsie.Jimmi píše:Předpokládám, že na ty podběhy atd.. jsi to lepil zevnitř.......? Na tom autohifi.cz jsem to nenašel, jen asi obdoby od jiných firem. Jde to koupit někde v "kamenném", abych si to mohl prohlédnout?
Tu ma ten chalan stranku, ja som mu napisal mail a dohodol som sa. Dokanca mi to dopravili na Slovensko. Predava sa to v rozmere 2x1m a stoji okolo 900 CZK
http://www.tappaja.com/
Jedinou nevyhodou je, ze budes mat auto o asi 5 kg tazsie

Pět kilo stejně musím zhubnout, možná i víc
A teď kápni božskou, ale bez přikrašlování:
- který matroš jsi použil
- kam všude jsi to nalepil
- jak dlouho Ti to trvalo
- jaký je výsledek neovlivněný subjektivním pocitem "když už jsem tomu dal tolik tak se to nějak projevit musí i kdyby ne"
Jinak za podobné ceny to prodává mikra.cz v pásu 1m, má to hlavně atest a asi to bude nehořlavé, sendvič samolepka, skelná vlákna, Al folie perf/neperf. Myslíš, že tohle se nějak liší......?
Hodlám se do toho také pustit. Trochu mám obavu, že když to dám i na podlahu, bude se mi trochu kroutit kobereček.....

A teď kápni božskou, ale bez přikrašlování:
- který matroš jsi použil
- kam všude jsi to nalepil
- jak dlouho Ti to trvalo
- jaký je výsledek neovlivněný subjektivním pocitem "když už jsem tomu dal tolik tak se to nějak projevit musí i kdyby ne"
Jinak za podobné ceny to prodává mikra.cz v pásu 1m, má to hlavně atest a asi to bude nehořlavé, sendvič samolepka, skelná vlákna, Al folie perf/neperf. Myslíš, že tohle se nějak liší......?
Hodlám se do toho také pustit. Trochu mám obavu, že když to dám i na podlahu, bude se mi trochu kroutit kobereček.....
Nie je tam sklenna vata (vodec sa neodporuca davat do interieru, kvoli plucam, mama je plucna doktorka, zevraj to moze viest az k rakovine). Tato hmota je rovnaka, ako tie tlmiace pasy, co mas od vyroby vo dverach. Je to samolepka, potom asi 3mm tej hmoty (je dost tazka a brani rezonancii plechu) a je potiahnuta alu foliou.
Nalepil som to po pasoch do vanicky na rezervu, na zadne blatniky, na plech pod zadnym sedadlom, na cely stredovy tunel a na plech do vsetkych dveri. Trochou som aj podlepil tapacir na dverach, teraz sa pekne ticho zatvaraju a nic nerezonuje. Vyhodou je, ze sa to da 3D tvarovat nahriatim napr. s fenom, takze okopiruje aj zlozitejsie tvary.
Na Yarise sa hlucnost dost zmensila. Tym, ze je tam zadna lavica posuvatelna tak cez medzery v sedadle prenika hluk z kufra. Ten sa omnoho znizil, este ma napadlo, ze som podlepil cely plast, co je na blatnikoch molitanom.
Nalepil som to po pasoch do vanicky na rezervu, na zadne blatniky, na plech pod zadnym sedadlom, na cely stredovy tunel a na plech do vsetkych dveri. Trochou som aj podlepil tapacir na dverach, teraz sa pekne ticho zatvaraju a nic nerezonuje. Vyhodou je, ze sa to da 3D tvarovat nahriatim napr. s fenom, takze okopiruje aj zlozitejsie tvary.
Na Yarise sa hlucnost dost zmensila. Tym, ze je tam zadna lavica posuvatelna tak cez medzery v sedadle prenika hluk z kufra. Ten sa omnoho znizil, este ma napadlo, ze som podlepil cely plast, co je na blatnikoch molitanom.
Subwoofer
Ahoj, mám jeden dotaz jak se dá (jestli vůbec) k standardnímu rádiu přidat subwoofer? Mám Yaris edice Dream. Díky PetrTomas píše:Zcahir píše:tomas > ty si riadny kutil)))))
casti to bolo z donutenia, nahodil som SW a vsetko rezonovalo