Obsah převodovky

vše ohledně modelové řady Celica
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

u st 182 5.g 2.0. 16v se v manuálech píše do převodovek dextron II jak do serva ja to tak mám taky jsem se divil a pátral po tom někdo tam má klasiku ale je to tak
ale už se to tu řešil v příspěvcích stačí jen hledat a to se některým nechce co? :!:
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Petr píše:u st 182 5.g 2.0. 16v se v manuálech píše do převodovek dextron II jak do serva ja to tak mám taky jsem se divil a pátral po tom někdo tam má klasiku ale je to tak
ale už se to tu řešil v příspěvcích stačí jen hledat a to se některým nechce co? :!:
Coze? Podivej se na prvni stranku, tam je vynatek z manualu, takze si myslim ze jsem tam nic spatneho nenalil.. tak nevim co delas!
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

a podívej se na 1 stránku z mýho manuálu není to špatně ale já to mám jinak tak se mrkni jo
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Petr píše:a podívej se na 1 stránku z mýho manuálu není to špatně ale já to mám jinak tak se mrkni jo
A co je napsane nad tim? doporucene 75W-90.. No to je jedno.. proste tam ma byt dexron a je to.
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ja_ma píše:
Petr píše:a podívej se na 1 stránku z mýho manuálu není to špatně ale já to mám jinak tak se mrkni jo
A co je napsane nad tim? doporucene 75W-90.. No to je jedno.. proste tam ma byt dexron a je to.
hele je tam ten i ten tak se nerozčiluj je zajímavý že každej to má jinak na stejných autech..to je divný
Odpovědět

Zpět na „Celica“