Obsah převodovky

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

máš štígro

Příspěvek od micron »

Celerak> prej to povolit nešlo ani omylem... no tedy jestli tam jako že asi je original taky... hmmm 230.000+km a nikdy neměněnej (tak je to solidní kvalitka) jestli by se teda měl měnit po těch 50.000 hohoho :lol: to se mi líbí
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: máš štígro

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

micron píše:Celerak> prej to povolit nešlo ani omylem... no tedy jestli tam jako že asi je original taky... hmmm 230.000+km a nikdy neměněnej (tak je to solidní kvalitka) jestli by se teda měl měnit po těch 50.000 hohoho :lol: to se mi líbí
prej to povolit nešlo... jako u tebe? se ani nedivim, esi tam máš taky origo. já ho tam měl, pokud je to ještě z továrny, tak 218 tis. km, teď je tam nový :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Celerak2.0Gti píše:
micron píše:Celerak> prej to povolit nešlo ani omylem... no tedy jestli tam jako že asi je original taky... hmmm 230.000+km a nikdy neměněnej (tak je to solidní kvalitka) jestli by se teda měl měnit po těch 50.000 hohoho :lol: to se mi líbí
prej to povolit nešlo... jako u tebe? se ani nedivim, esi tam máš taky origo. já ho tam měl, pokud je to ještě z továrny, tak 218 tis. km, teď je tam nový :)
me to neslo taky ani za boha, driv bych znicil tu hadicku, fakt zarvany jak blazen :? tak se mi ted novej vali v supliku :(
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Pavo.B. píše: me to neslo taky ani za boha, driv bych znicil tu hadicku, fakt zarvany jak blazen :? tak se mi ted novej vali v supliku :(
čoveče mě nešel povolit filtr z držáku, hadička myslim jo, tu povoloval kámoš, a jestli si pamatuju dobře, vzal dva klíče proti sobě (jedním hadičku podržet, druhým povolit převlečnou matici - na přívodu do filtru, nahoře stačí jen povolit jednu matku a hadice drží v takovým výřezu aby se nehýbala při utahování-povolování)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

drží festovně

Příspěvek od micron »

pavoB> jojo asi to nebude ojedinělej problem... i když žádnej problem vlastně neni... protože teď hodlám řešit něco mnohem důležitějšího, než tuhle blbost... nechám to třeba, až bude na Kubě revoluce... viva la revolucion, to by mě zajímalo jestli na těch kárách na Kubě taky měnili někdy pal filtry :lol: pochybuju
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Prosim o radu, menil jsem ted prevodovy olej, jaky tam byl to opravdu nevim, dal jsem tam MOTUL 75W-90 a znatelne se zhorsilo razeni, jaky tam mam dat? :? :(
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ale to jsou adekvatni paramerty!!!Není to nečím jiným!!!A Motul je OK.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Doky píše:Ale to jsou adekvatni paramerty!!!Není to nečím jiným!!!A Motul je OK.Doky
Jo to ja vim, ale tak co tam mohlo byt :( Existuji nejake "aditiva" do prevodovky?
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

ja_ma píše:Prosim o radu, menil jsem ted prevodovy olej, jaky tam byl to opravdu nevim, dal jsem tam MOTUL 75W-90 a znatelne se zhorsilo razeni, jaky tam mam dat? :? :(
Ja bych dal dexron ale to uz sme spolu resily a rekls ze je to co tam lijes alternativa... :wink:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

dexron neni nahodou do rizeni? ja koupil origo u toyoty, i kdyz nevim jakej vliv to muze mit - preci jen prevodovka je prevodovka, jak se to razeni zhorsilo?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Pavo.B. píše:dexron neni nahodou do rizeni? ja koupil origo u toyoty, i kdyz nevim jakej vliv to muze mit - preci jen prevodovka je prevodovka, jak se to razeni zhorsilo?
Ja bych rekl, ze vi co rika :wink: Moje prevodovka funguje podle pocasi, tam uz nejaky olej nepomuze, chtelo by to rozhodit, ale zatim na to nespecham.
2 ja_ma: radi se ti stuha?
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

4 pavob.

Dexron se pouziva do rizeni do automatu a i do manualu a pouzivaji je i spousty jinych znacek- a kdyz sme u tech manualu treba do hondy kdyz lijes jiny olej nez motorovy 10w-40 nebo adekvatne lepsi tak ti odejdou synchrony:(
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Jj hure se mi radi, rano kdyz je kosa a vyjedu, tak z 1 na 2 docela hodne ztuha. Kdyz uz je vse zahrate a treba po 30min jizde, tak kdyz radim treba v 5tis ze 3 na 4, tak tam jde tezko, to driv nedelalo a ze 3 na 2 jde jeste hure jak predtim, mel jsem to nacvicene aby nesla prez zuby, ale ted uz tak dobre nejde :( Resim to meziplynem, ale ten pokazde dat nejde... Kdyz dobrzdujes a mas 11,5 nohu, tak to nejde tu nohu tam poskladat..
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

nechcu rýpat, ale mohlo by to být tím že jsi ho tam nalil moc
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

dal jsem tam presne 2.5l. Je pravda ze jsem to pres ten kontrolni bod nezkousel... zitra zkusim.. ale stejne pro jistotu tam dam ten dexron. Mozna jeste neco jineho :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Odpovědět

Zpět na „Celica“