Obsah převodovky
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
máš štígro
Celerak> prej to povolit nešlo ani omylem... no tedy jestli tam jako že asi je original taky... hmmm 230.000+km a nikdy neměněnej (tak je to solidní kvalitka) jestli by se teda měl měnit po těch 50.000 hohoho
to se mi líbí

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: máš štígro
prej to povolit nešlo... jako u tebe? se ani nedivim, esi tam máš taky origo. já ho tam měl, pokud je to ještě z továrny, tak 218 tis. km, teď je tam novýmicron píše:Celerak> prej to povolit nešlo ani omylem... no tedy jestli tam jako že asi je original taky... hmmm 230.000+km a nikdy neměněnej (tak je to solidní kvalitka) jestli by se teda měl měnit po těch 50.000 hohohoto se mi líbí

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
me to neslo taky ani za boha, driv bych znicil tu hadicku, fakt zarvany jak blazenCelerak2.0Gti píše:prej to povolit nešlo... jako u tebe? se ani nedivim, esi tam máš taky origo. já ho tam měl, pokud je to ještě z továrny, tak 218 tis. km, teď je tam novýmicron píše:Celerak> prej to povolit nešlo ani omylem... no tedy jestli tam jako že asi je original taky... hmmm 230.000+km a nikdy neměněnej (tak je to solidní kvalitka) jestli by se teda měl měnit po těch 50.000 hohohoto se mi líbí

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
čoveče mě nešel povolit filtr z držáku, hadička myslim jo, tu povoloval kámoš, a jestli si pamatuju dobře, vzal dva klíče proti sobě (jedním hadičku podržet, druhým povolit převlečnou matici - na přívodu do filtru, nahoře stačí jen povolit jednu matku a hadice drží v takovým výřezu aby se nehýbala při utahování-povolování)Pavo.B. píše: me to neslo taky ani za boha, driv bych znicil tu hadicku, fakt zarvany jak blazentak se mi ted novej vali v supliku
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
drží festovně
pavoB> jojo asi to nebude ojedinělej problem... i když žádnej problem vlastně neni... protože teď hodlám řešit něco mnohem důležitějšího, než tuhle blbost... nechám to třeba, až bude na Kubě revoluce... viva la revolucion, to by mě zajímalo jestli na těch kárách na Kubě taky měnili někdy pal filtry
pochybuju

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych dal dexron ale to uz sme spolu resily a rekls ze je to co tam lijes alternativa...ja_ma píše:Prosim o radu, menil jsem ted prevodovy olej, jaky tam byl to opravdu nevim, dal jsem tam MOTUL 75W-90 a znatelne se zhorsilo razeni, jaky tam mam dat?![]()

TeLe 1000R - rpm11200 
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32

1UZ-FE
H.-C32
- Mára GT-i
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych rekl, ze vi co rikaPavo.B. píše:dexron neni nahodou do rizeni? ja koupil origo u toyoty, i kdyz nevim jakej vliv to muze mit - preci jen prevodovka je prevodovka, jak se to razeni zhorsilo?

2 ja_ma: radi se ti stuha?
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
4 pavob.
Dexron se pouziva do rizeni do automatu a i do manualu a pouzivaji je i spousty jinych znacek- a kdyz sme u tech manualu treba do hondy kdyz lijes jiny olej nez motorovy 10w-40 nebo adekvatne lepsi tak ti odejdou synchrony:(
Dexron se pouziva do rizeni do automatu a i do manualu a pouzivaji je i spousty jinych znacek- a kdyz sme u tech manualu treba do hondy kdyz lijes jiny olej nez motorovy 10w-40 nebo adekvatne lepsi tak ti odejdou synchrony:(
TeLe 1000R - rpm11200 
1UZ-FE
H.-C32

1UZ-FE
H.-C32
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jj hure se mi radi, rano kdyz je kosa a vyjedu, tak z 1 na 2 docela hodne ztuha. Kdyz uz je vse zahrate a treba po 30min jizde, tak kdyz radim treba v 5tis ze 3 na 4, tak tam jde tezko, to driv nedelalo a ze 3 na 2 jde jeste hure jak predtim, mel jsem to nacvicene aby nesla prez zuby, ale ted uz tak dobre nejde
Resim to meziplynem, ale ten pokazde dat nejde... Kdyz dobrzdujes a mas 11,5 nohu, tak to nejde tu nohu tam poskladat..

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...