Toyota Celica, 1.8i 85kw

vše ohledně modelové řady Celica
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Toyota Celica, 1.8i 85kw

Příspěvek od czmk5 »

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... nt#carMenu

Když jsem si to četl tak jsem tam hnedka volal ale bohužel pozdě už se prodala. Ale za takovou cenu jsem jetště 6g neviděl. Jsem z toho smutnej kdybich volal o hodku dřiv možná by byla moje. :cry:
tunerka-celica
Člen Týmu

Příspěvek od tunerka-celica »

Tu jsem koupila já... Ale garantuju ti, že sice byla levná ale investice budou nemalé. Ale jede luxusně
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:) tak na obrazek uz se nepodivam:)

:lol: nekdy se hold vyplati zavolat a jet hned 8)
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

tunerka-celica píše:Tu jsem koupila já... Ale garantuju ti, že sice byla levná ale investice budou nemalé. Ale jede luxusně

sem si rikal jesi to zaty kešeně není třea jen pul auta či jen motor nebo jen kastle či něco takého, ho´d sem nějaký fota ať to vidíme líp než na těch mikrofotkách z sbáziku
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Fiala »

Zdravím. Hoď foto. Inzerát už se neobjeví a jsem celkem zvědav (cena, stav,...) Míra :wink:
tunerka-celica
Člen Týmu

Vyfotim a hodim. Za ty peníze je to pořád v dobrém stavu... Musim na tom udělat stejně hlavně ty opravy, které bych udělala i u jiného auta. Fakt jsem měla kliku...
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

No a koliko, koliko ? :lol:
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tunerka-celica píše:Vyfotim a hodim. Za ty peníze je to pořád v dobrém stavu... Musim na tom udělat stejně hlavně ty opravy, které bych udělala i u jiného auta. Fakt jsem měla kliku...
nejvetsi neduhy se objevi casem ;) moje auto se taky prodavalo pod cenou a na povrchu vypadalo bezvadne az do doby nez sem zjistil ze jsou v haji vstriky a za 100km mi odesla spojka a podobne drahy dily, tak hodne stesti
tunerka-celica
Člen Týmu

greddy píše:
tunerka-celica píše:Vyfotim a hodim. Za ty peníze je to pořád v dobrém stavu... Musim na tom udělat stejně hlavně ty opravy, které bych udělala i u jiného auta. Fakt jsem měla kliku...
nejvetsi neduhy se objevi casem ;) moje auto se taky prodavalo pod cenou a na povrchu vypadalo bezvadne az do doby nez sem zjistil ze jsou v haji vstriky a za 100km mi odesla spojka a podobne drahy dily, tak hodne stesti
Já už jsem s tim byla na prohlídce u člověka, který dělá do toyot :-) A už se i řeší díly s Idahem :D Nic závažného tomu není :banana:
tunerka-celica
Člen Týmu

Miroslav Fiala píše:No a koliko, koliko ? :lol:
třicetsedm :D
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tunerka-celica píše:
greddy píše:
Já už jsem s tim byla na prohlídce u člověka, který dělá do toyot :-) A už se i řeší díly s Idahem :D Nic závažného tomu není :banana:
taky to takhle zacinalo, ze je auto uplne v poradku :lol: ale nebudu ti kazit radost
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Počkej počkej 6.g za 37 000,- ??? :shock:
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

greddy píše:
tunerka-celica píše:
greddy píše: nejvetsi neduhy se objevi casem ;) moje auto se taky prodavalo pod cenou a na povrchu vypadalo bezvadne az do doby nez sem zjistil ze jsou v haji vstriky a za 100km mi odesla spojka a podobne drahy dily, tak hodne stesti
taky to takhle zacinalo, ze je auto uplne v poradku :lol: ale nebudu ti kazit radost
klid podel toho co vse poptávala tak se spíše naskýtá otázka porovnání finací - pro nekoho je vrzzait do auta 30 hodně, pro jiného je vrazit do auta 50-60 tak akorát :)

Podle toho co vše poptávala tak tipuju že se do toho pouští sakra z gruntu a budu jí držet palce. :)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

proc mi pises abych byl v klidu? :D copak nejsem? pisu ze i mechanik nemusi poznat zasadni zavady, clovek urcite vedel proc to prodaval za necelych 40tis pokud nebyl blbej :)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

greddy píše:proc mi pises abych byl v klidu? :D copak nejsem? pisu ze i mechanik nemusi poznat zasadni zavady, clovek urcite vedel proc to prodaval za necelych 40tis pokud nebyl blbej :)
nečerti se, napsal jsme to uplne normálně :) nebud tak vztahovačnej :) no podle toho co poptává ( celá ramena atd ) to spíš vidím řže ten človek si spočetl kolik ho bude po tom "tukanci" kterej se snažil tak moc zamaskovat stát dát auto do kupy a vzdal to protože neznal DICR :D
Ono když sem na Celicy dotaz zjistoval ceny ND u toyoty a "naší" provovýroba a zjistil jsme že za ty samé díly od toho samého výrobce ( v mnoha případech ) chce toy až 5ti násobek ceny..

pokud si pak majitel uvedomí, že aby dal to auto do kupy tak do nej v dílech nasype 80-100tis ( nemluve o práce mechanika ) a přitom to auto za tu cenu nebude prodejné tak se ho radsi zbaví ( co mi víme jak moc mu teklo do bot ) :)
Samozřejmě se dost dalších vecí muže projevit v budoucnu ( klepající klika, spotřeba oleje atd atd.. vzheldem k tomu že potřebuje i tesnení pod makovicí tak tipuju že byla párkrát převařená atd...
proste pokud do toho vrazí to co poptávala tvse od toyoty tak bude i s nákupem celdy zhruba na 80tis a není v tom ani koruna za práci. takže je otázka zda by s emajiteli vyplatilo to opravovat..
Odpovědět

Zpět na „Celica“