geniální prográmek pro všechny ! česky i na toytoy !!
Kurna ja nevim a taky bych rad vedel kde to uvizlo.Nightfever rekl,ze to poslal nebo predal uz asi ctyrem lidem a ja jsem to poslal primo na ftp bruzikovi.To nejste nekdo z tech co se to tyka na rychlem ftp aby to meli i ostatni?
Jinak kdo to bude chtit ode mne a je z Prahy,tak se asi muzeme taky nejak dohodnout pokud nikdo neudela to ftp.Az bude zacatkem cervna zase sraz na Strahove,tak tam na 99% pojedu,tak kdyz mi date zavcas vedet,muzem se tam sejit.
Jinak kdo to bude chtit ode mne a je z Prahy,tak se asi muzeme taky nejak dohodnout pokud nikdo neudela to ftp.Az bude zacatkem cervna zase sraz na Strahove,tak tam na 99% pojedu,tak kdyz mi date zavcas vedet,muzem se tam sejit.

Jo jo jsem ochotnej vysmahnout to komukoliv a staci mi na oplatku dve prazdne CD abych mel zase pro dalsi.Jimmi píše:Tohle je Morfíku fakt na všechny Toyoty, ne jenom na Celici.....? Byl bys ochoten to v tom případě vypálit rovnou na cédéčko (za bakšiš, za pivo, za cokoli....)? Někde bych si to pak vyzvednul.....
Jinak tam je veskera automobilova skupina a i nejaky ty ameriky taky,ne jenom Toyoty a predat si to muzem treba druhy tyden na Strahove na srazu nebo kdekoliv jinde.
- cahir
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
OK! takze Komanche to tam natlacil, (vdaka;)
mozte to tahat (zial predpokladam nejaky ten load a linka musi byt cez den dostupna) od 20.00 do 8.00 potom sa account disabluje, takze pokracovat mozte opat po 20.hod
su tam 2CD; (este som ich necekol, dufam, ze files su ok;)
server ftp.joj.sk
login: toyota
password: honda
su tam nastavene iba read permissions, tak radsej nic neskusajte
ENJOY!
mozte to tahat (zial predpokladam nejaky ten load a linka musi byt cez den dostupna) od 20.00 do 8.00 potom sa account disabluje, takze pokracovat mozte opat po 20.hod
server ftp.joj.sk
login: toyota
password: honda
su tam nastavene iba read permissions, tak radsej nic neskusajte

ENJOY!
Corolla (E12)
3D HB, 1.4VVTi
3D HB, 1.4VVTi
Hmm a ja se s tim tak drel a kazdy den jsem to tam cahirovi taky posilal.Jenze jsem zase pres limit a jsem pomalejsi a trvalo to dlouho.Pak si prijde nejakej Komanche
a posle mu to tam.Pokud budete mit ale problem s licenci,tak pokud to cahir nesmazal,tak ja jsem mu tam posilal soubor,ktery staci jen prepsat a omezena licence je neomezena 

stiahol som si a idem odskusat.cahir píše:OK! takze Komanche to tam natlacil, (vdaka;)
ENJOY!
komu sa nechce napalovat, nech si najde program daemon tools, urobi to virtualnu cdromku.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk