Já jsem jezdil bez středících kroužků asi 3 měsíce, sice mi je udělali do týdne (respektive nechali udělat) v pneuservise za 200,- všechny, ale kola už byla na autě, takže šly na náboje až při příležitosti sundání kol. Rozdíl v jízdě jsem pocítil hlavně na dálnici, kdy bez kroužků docházelo k malým vibracím, po nandání vibrace zmizely. Ale jezdit se dalo i bez nich...fildis píše:Tak ty kroužky je to nejmenší, nakonec by se to dalo i bez nich, kdyby bylo nejhůř![]()
![]()
Taky si myslím, že to bude taková ta zlatá střední cesta co?fildis píše:Podle mně bude nejlehčí sehnat pneu a alu v rozměru
185/60 R14 k tomu sehnat jetý alu 6*14 ET38
škoda jen že pneu bude jen o 3mm ny výšku menší než co tam mám teď, takže to budou balónyfildis píše:Asi jo, takových ráfků je plno a i gum se dá sehnat poměrně dost
Tak není to úplně nejhorší a aspoň se na tom bude dát jezdit s normal spotřeboufildis píše:No přesně takový, jako mám v galerii s těma 14ctkama
není to tak hroznýfildis píše:No přesně takový, jako mám v galerii s těma 14ctkama
60% profil. Jinak celá guma je 185/60 R14LaBuS píše:není to tak hroznýfildis píše:No přesně takový, jako mám v galerii s těma 14ctkamaco tam je za profil gumy