novy Avensis - buchnutie pri silnejsom brzdeni

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Lubos1
Člen Týmu

novy Avensis - buchnutie pri silnejsom brzdeni

Příspěvek od Lubos1 »

Zdravim, som tu prvykrat. Kupil som noveho Avensisa 2.2 D-4D a chcem sa spytat na dve veci.
1. vzdy po nastartovani a rozbehnuti sa ozve zospodu taky skrabavy az kovovy zvuk, niekde na inom fore som cital, ze je to senzor VSC/TRC, ktery urobi pred jazdou pre-check celeho brzdovyho systemu. Je to pravda?
2. Pri silnejsom brzdeni mi vzdy nieco odspodu akoby buchne a potom, ked znovu pridam plyn, sa niekedy ozve podobny zvuk ako nastartovani a rozbehnuti

Pochybujem, ze to buchnutie pri brzdeni je nejaky problem, mozno sa zapne nejaky asistent :shock: , ale chcem mat istotu

Diky
Deptor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deptor »

Ahoj, mam corollu vvtl-i compressor a obcas pri rozjezdu se mi to taky stane, respektive pri prvnim nastartovani a rozjezdu, pak uz ne,ale obcas taky vubec, zalezi to na tom jak dlouho auto necham zahrat.Nevim cim to je, zatim jsem to nezjistoval. Pri tom brzdeni problem zadny nemam ,tak kdyby jsi na neco prisel cim to pri tom rozjezdu je, dej vedet.
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

tohle něco mě se taky stávalo a zjistil jsem,že jedna destička je odlepená,vyměnil jsem je-byly taky sjeté a je klid,ale je to rolka :roll:
toyota corolla 4E FE 65kW
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

1. ano je to zvuk od senzoru VSC/TRC a pise se to i v manualu
2. udajne to nekomu dela taky, ale ja nic takoveho nezaznamenal
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Odpovědět

Zpět na „Avensis“