Info o Celice 7.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

nene, pouze pomaham prodavat :wink:

Jinak podle toho jak se ty auta toci, tak za ty prachy se nejlip prodavaji ty beznejsi auta jako bmw M3, Z4, nissan 350z, imprezy, dokonce i novy mustangy...
hur uz jako vsude stary ameriky, tuningovy kary,... ale kazdy auto ma svyho kupce 8) Zalezi na cene..

Chces zacit dovazet auta? :wink:
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

auto

Příspěvek od kubishta »

Haky - no jak se to vezme. Ja asi ani ne, ale muj otec co zije v USA mi je schopnej a ochotnej poslat vlastne jakykoliv auto v tyhle cenovy kategorii za ucelem prodeje. Vis jak, ty cenovy rozdily jsou tam nezridka kdy vic jak 200 tacu na jednom aute, a kdyz clovek vi pres koho poslat, pres koho proclit apod. tak se na tom daj vydelat dobry penizky. Jen jde o tu poptavku, takze kdybys vedel o nekom kdo by mel o takovy auticko zajem za dobrou cenu, tak napis parametry a ja ti napisu cenu :) Jinak mas teda nekde nejaky fotky svyho auta?
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

ok, kdyz bude nekdo shanet, tak ti dam vedet :wink:
Jinak naky fotky mam tady v galerii:
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... ser_id=923
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

vy kdo z USA uz mate dovezeny auto, na kolik vas vysly vsechny poplatky, clo a dovoz, proste vsechno mimo prodejni ceny samotneho auta. diky
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubishta »

greddy - clo a dan zaplatis 30 procent z kupni ceny vozu, takze jak jiste chapes tak se to da celkem obejit, dovoz no to zalezi, ja treba platil 700 z new jersey do nemecka, ale moc se to neoplati... spis priplatit a nechat si to poslat primo do CR, pokud vim tak to stoji 1x tolik... No a pak jeste zkusebni ustav, ale to se da taky obejit kdyz si to nechas udelat pres firmu ktera vozi auta, tak to vyjde na 25.... NO A pak uz jen pojistka a prihlaseni na DP
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubishta »

tak já jinak hlásím že tenhle týden budu teprv vyzvedávat auto z policejního parkoviště v New Jersey :)))) příští týden už snad konečně posílám do Prahy. Pro všechny kteří by si chtěli nechat poslat auto z USA do Prahy, tak to dokážu zařídit za 2500 dolarů.
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitris »

Zdravím,
měl bych dotaz, dneska sem byl okuknout jednu čeldu 7. gen a chtěl bych se zeptat, jestli náhodou nevíte podle čeho se dá poznat rok výroby? Je to havárka a auto stojí v servisu ŠKODA, takže o tym nikdo nic neví :roll:
Má to přední nárazník s tou úzkou štěrbinou, které se vyráběly pokud se nepletu od roku 2003. Ale myslím že to má vyměněné.
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

r.v.

Příspěvek od kubishta »

zdarec, hele jednoduše, když otevřeš dveře řidiče, měl by tam být takovej bílej štítek se všema důležitýma údajema
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

r.v.

Příspěvek od Pitris »

Kubishta: Jo díky moc...V pondělí u toho auta zase budu, takže se na to podívám.
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

r.v.

Příspěvek od kubishta »

v pohodě, a kde v OVě ji mají? být tebou, tak máš nejlepší si ten štítek vyfotit... Je tam i VIN kod, kod motoru a tak... Jaké má označení, GT, GTS nebo TS?
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitris »

Kubishta: Je to GT....A mají ji ve Frýdku-Místku, v Autodružstvu. Možná, že víš kde to je. To naboural nějaký Korejec a teď se toho asi bude chtít zbavit. Příští týden by tam měl přijet a mělo by se to řešit...Já jelikož o tom autě hodně uvažuju, tak jsem ho byl v pátek omrknout. Očividně letěl přes střechu, ale celkem šikovně, že je to všechno na vyklepání, krom pravého předního blatníku. Jinak je tam urvané zrcátko, rozbité čelní sklo a rozbité jedno zadní světlo...Jinak motorový prostor se zdál tak na oko být v pohodě, akorát jak to chytlo bombu na předek, tak je trošku zapadlý chladič. Ale asi bude zdravý, protože chladička tam byla. No a tatík, který vlastně v tom servise pracuje, tak dneska někomu volal a že prý zůstatková hodnota toho auta je 71 000Kč....No příští týden se uvidí co bude
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubishta »

2 pitris - tak to jo, pokud je to GT tak je to dovoz z USA. No jen čéče snad najdeš náhradní díly, protože tady už mi pár lidí psalo že sháněj to nebo to... Tahle kára se sem nedovážela, takže s tím může být celkem problém, ale nadruhou stranu přímo přes Toyotu se daj sehnat všechny díly podle VIN kodu auta, ale kdo ví za jakou cenu. V tom FM nevím moc kde to je, moje auto tu pořád ještě není, ale až bude a ty se budeš chtít na něco mrknout tak bych se klidně stavil, jsem z Havířova.
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitris »

Kubishta: No, z těch ND mám trochu strach, protože v Toyote to bude pálka jak blázen....Ještě sem uvažoval, že bych zajel do polska. Tam by možná něco mohlo být ne? Jinak teda jestli budu potřebovat na něco mrknout, tak by bylo fajn no, kdybych se mohl třeba stavit a nebo Ty...Já tam mám stryka v Havířově, takže tam někdy bývám 8)
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

obrysovky

Příspěvek od Zeratul »

Zdar!
Névíte náhodou jaké se dávají žárovky u 7g do obrysovek (parkovaček)?
Celicu u sebe nemám a potřeboval bych to koupit.
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Odpovědět

Zpět na „Celica“