Mně teda chybí.A to kontakty pro ovládání centrální zamykání klíčkem co jsou nacvaknutý na zámcích dveří.A chybí mi to celkem dost.Myslíte,že to z mojí Karolíny bude stejný s Celdou?A nevíte kde vzít a nekrást?Já objel vrakáče v okolí a nic.A mimochodem když by jste to někdo chtěl z těch zámků sundat,tak se na to raději vykašlete páč se vám ten plast rozsype v rukách tak jako mně. Jo a v Toyotě se oreginál objednat nedá....jen komplet se zamkama
Díky za každej typ nebo nápad
Zdar.
Mám možnost koupit díly na Celicu 5.gen. - parkovačky, blinkry a světla viz. obrázek v profilu. Potřebuji jen parkovačky, ale borec to prodává jako celek, tak se chci zeptat, jestli by se na to někdo nechtěl složit? Když tak písněte na SZ nebo meil MirasFiala@seznam.cz
Jo jo...110+17 za poslání... No jak bych to chtěl rozdělit ? Co nejmíň pro mne a co nejvíc pro druhého Ne, dělám si srandu. Nevím, co navrhuješ ? Poštovné napůl a zbývá něco kolem 2 860,- Kč za ty tři páry
Jo jo...rozepisovat mi to nemusíš, teď jsem na to koukal pár dní Tak že nevím... Je moc, když dáš z těch 2 860,- Kč 1 000,- Kč a já zbytek ? Když už to mám teda tak drahé...
Zdravim vsechny, nechtel by naahodou nekdo predni kotouce na ST 182? jsou to KN, vnejsi prumer 255 mm, zjistil jsem, ze mam na aute brzdy z turbiny, takze tyhle kotouce jsou mi na prd. Jsou kupovany od Idaha, jsou vyndany z krabice a zase uklizeny, novy, cena za oba dohromady 1000,- nebo dohoda, mozna vymena za nejaky jiny dily, bude-li neco co by se mi hodilo. Mam je asi rok, porad se valely v krabici v aute, takze jsou v pohode. A jelikoz se k netu moc nedostanu, tak tady je moje cislo: 732147701, Olda.
paaanoveeee, budu potrebovat predni leve lozisko kolik please za nej ??? kdo ma teda ... kontak na mobil 723 577 315 nebo odepsat na me prosim.. diky .a jest e mi drzte palce abych ho nezadrel musi vydrzet 170kilaku, tře mi deska o kotuc