Co říkáte na tento spoiler???

vše ohledně modelové řady Corolla
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

ty jo, tak taku corollu som este nevidel. :)
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Tak to se ti povedlo. :wink: To bude fakt paráda.A co prahy?Prodávají k tomu taky nějaký?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Chtělo by to ty prahy, co jsou na tý Corolle, ty k tomu pasujou nejlíp, jinak jestli prahy nemáš, tak to bude vypadat divně :oops:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

jj prahy sou důležitý, mít jen bradu v edu a vzadu je volaké divné ??? :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

djmartyn píše:Tak uz mi ho poslali a jsem celkem spokojeny. Uz jsem si objednal i ten zadní ktery je podle mne hodne povedeny.

Obrázek
tak na to jsem zvědavý sousede, jako celek to vypadá velice dobře a v černé to bude teprve mazec (vím o čem mluvím ;) )jsem z Rychvaldu, tak doufám, že Tě někdy někde potkám. V Bohumíně jsem každou chvilku.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

I kdyz na plasty az tak moc nejsem a mam na origo naraznikach jen nastavce aby byly opticky nize, tak na teto Corollce jsou narazniky povedene, ale urcite je potreba k tomu i ty prahy :wink:
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
djmartyn
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djmartyn »

Michal_F6 píše:
djmartyn píše:Tak uz mi ho poslali a jsem celkem spokojeny. Uz jsem si objednal i ten zadní ktery je podle mne hodne povedeny.

Obrázek
tak na to jsem zvědavý sousede, jako celek to vypadá velice dobře a v černé to bude teprve mazec (vím o čem mluvím ;) )jsem z Rychvaldu, tak doufám, že Tě někdy někde potkám. V Bohumíně jsem každou chvilku.
Tak to už jsme se určitě potkali, protože v Bohumině jsou jen dvě černé, ja a kolega. Akorat rozdil je v tom že on ma G6R a ja 1.4. :D A mám pocit ze tu tvou už jsem potkal, ale nevím jiste ale mužem se nekdy domluvit tak zatim HOJ
djmartyn
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djmartyn »

fildis píše:Chtělo by to ty prahy, co jsou na tý Corolle, ty k tomu pasujou nejlíp, jinak jestli prahy nemáš, tak to bude vypadat divně :oops:
Prahy budou určitě, nechci vypadat jako pluh na sníh ale zatím čekám na finance, protože jsem ješte nerozchodil to že byli vánoce a zatím ty spojlery čekají na nástřik takže je jeste nemám na autě.
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Je mi to jasne :D taky cekam na nejaky finance abych mohl svoji Corollce na jare jeste poradne doprat :D ale jinak ja mam narazniky jen cerny a ne v laku a jsem za to rad, ptz to vzdycky jen zaretusuju sprejem coz neni videt a frcim dal, ptz kaminky jsou pekny svinstvo!!! :cry:
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

djmartyn píše:
Michal_F6 píše:

Obrázek
Tak to už jsme se určitě potkali, protože v Bohumině jsou jen dvě černé, ja a kolega. Akorat rozdil je v tom že on ma G6R a ja 1.4. :D A mám pocit ze tu tvou už jsem potkal, ale nevím jiste ale mužem se nekdy domluvit tak zatim HOJ
tak ted si nevybavuju, jestli jsem tam stejnou cernou videl nebo nee. tu G6 myslim ano a jen tak v letmem pohledu mi pripadala naprosto v otresnem vylitanem stavu, ale nevim jestli to byl prave ten kolega.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
djmartyn
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djmartyn »

Tak ted už jsme v Bohumíně 3. V patek jsme bylli s kolegou v Sokolově pro Corollu a zjistili jsme že to je G6R.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“