... no hurá už jsi to pochopil. O nic jiného mi fakt celou tu dobu nešloMarťas píše:.... Tuhle diskusi s tebou koncim, rikej si uz co chces..
P.S. pro tyto účely SZ nepoužívám, píšu to veřejně aby z toho ostatní taky něco měli
... no hurá už jsi to pochopil. O nic jiného mi fakt celou tu dobu nešloMarťas píše:.... Tuhle diskusi s tebou koncim, rikej si uz co chces..
ses fakt k smichu.... provokaterek..... hm to je dobry nepouzivas SZ aby z toho neco dalsi meli... nemyslis si ze se tady projednava nejake jine tema? pokud chces, muzeme zalozit nove tema na plenarce, mohlo by se jmenovat ..... "LaBlB a jeho moudre nazory, prectete si vsichni"LaBuS píše:... no hurá už jsi to pochopil. O nic jiného mi fakt celou tu dobu nešloMarťas píše:.... Tuhle diskusi s tebou koncim, rikej si uz co chces..
P.S. pro tyto účely SZ nepoužívám, píšu to veřejně aby z toho ostatní taky něco měli
jak je libo, klíďo to přeber a pokračujolstrane píše:zrovna to začalo být zajímavý a vy toho necháte
No to mě to naopak prostě zajímavé nepřišlo, takových tahanic můžu vidět jenom na Nově dost, proto raději moc na TV nekoukám (všeobecně, ne jen TV Nova), tak mi to nekažte aspoň tady...olstrane píše:zrovna to začalo být zajímavý a vy toho necháte