Všechno okolo

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Shpoony
Člen Týmu
Příspěvky: 1
Registrován: ned 13.01.2008, 17:29

Všechno okolo

Příspěvek od Shpoony »

Zdravím všechny Toyoťáky a hlavně Aurisáky :wink:
Docela vážně uvažuji, že se přidám do vašich řad. V průběhu tohoto roku plánuju nákup nového vozíčku. Tak nějak uvažuju mezi Octou 1,6Ambiente, nebo Auriskem 1,6 Sol. Protože se Škodovkama mám tunu zkušeností, chci vás všechny poprosit o vaše zážitky s Auriskem, o hodnocení kvality, hlavně mě zajímají ceny servisních prohlídek i náhradních dílů atd. Který prodejce z Moravy je dobrý kolik se na nich dá vydyndat sleva na nové auto, kdo má jaký přístup. Zatím z vašich komentářů se mi jeví jako dobrý servis Matějka, ale nevím jak, kde a zač nakoupit. Díky moc všem a doufám, že se jednou přidám do vašich řad :)
Uživatelský avatar
Max8888
Navigátor
Příspěvky: 100
Registrován: úte 09.01.2007, 17:08
Bydliště: Uh. Hradiště

Příspěvek od Max8888 »

Ahoj
Mam 1,6 Automat ve vybave LUX jsem z autem spokojen je to 3 toyota. Se skodovkou skusenosti nemam ale co do servisnich prohlidek tak je cca o 40% drazsi nez toyota, nahradni dily neresim, (nova) auta od toyoty jsou bezporuchova, jinak vseobecne ceny nahradnich dilu jsou u vsech automobilek stejne draha.
Ceny servisnich prohlidek jsou uvedene na www.toyota.cz a nepatrne se lisi podle servisu.
Co do slevy od prodejce tak je to slozitejsi, kazdy kraj ma 1 autorizovaneho prodejce a ostatni patri pod nej, tak ze neni to tak ze je treba plnit plan (co do poctu prodanych aut) a davaji velke slevy, a take hodne zalezi na tom kdo je jak vstricny, nekdo nabidne nejakou slevu v penezich a nekdo v doplncich, a nekdo vubec nic (s timto pristupem jsem se setkal v Olomouci). Spis bych doporucil sledovat akce primo od Toyoty kdy ta zvyhodneni jsou zajmavejsi a pak se pokusi nejakou slevu dohodnut i u prodejce.
Sve auto jsem koupil v Toyote Hodonin dostal jsem jak slevu, tak i nejakou vybavu (za nakupni cenu) celkem me to udelalo cca 40t.
Odpovědět

Zpět na „Auris“