lestit sani?
ano nejaky propichany de*il z vidlakova bude chytrejsi nez lidi co stavi nekolika set konova monstra co jsou schopna zajizdet desetivterinove casylizzard píše:To greddy =) hele ty chytráku napsat ti co si o tobe (hlavně o těch stupidních názorech) myslim nema cenu když ti někdo řekne co si myslí začneš hned poukazovat že to tady je jak tuning foru a z jaký stránky sem dáváš příspěvky? nechci tě tu urážet za to mi absolutně někdo jako si ty nestojí jen než něco napíšeš tak si přečti co si napsal před pár dnima ať si v každym příspěvku neprotiřečíš a ať to dává aspoň malej smysl nevim jak tady můžeš poukazovat na něco nebo někoho kdo ti může nakecat jakoukoliv hovadinu? Vyskoušel si mít leštěný sání? že tady píšeš jak je to k ničemu ? když o tom víš ho*no tak aspoň mlč si tu lidem jen pro smích !!!!!
proč se teda používaj leštený sání u závodních vozů? když pan greddy a jiní odborníci z fyzického hlediska vyvrátili funkčnost ??? asi by vás měli zaměstnat v NASA či někde podobně vy novodobí Einsteini !!!

kanaly si jen cisti a zabrousi aby vznikl hladky povrch a neprobihala zadna cirkulace ale nelesti se, btw celica neni zavodni vuz takze srovnavas zase jabka a hrusky, tvy vylevy si pro priste laskave nech, na tyhle stupidni reci nekoho kdo kdo vi o tyhle problematice kulovy nejsem zvedavej. Ty si snad postavil nejaky motor nebo si upravoval motory ze muzes rict ze kageki ci evo melou nesmysly? ale prosimte

edit: jeste me zajima s cim si protirecim, meles z vody ci mariuhany ?

takze,chci ty kanaly lestit,cistit,zdrsnit,nebo co?To byl vtip.Venku je touhle dobou zima a v garazi mi lezi jeden rozebranej motor,tak bych si ho po vecerech cistil.Takze ty kanaly se nebudou uplne lestit ale vyhladej se,vsechno se poradne sparuje.A jak sem uz psal u toho kamose to bylo vazne znat,ze je to lepsi.Ani ne tak na prvni tri richlostni stupne jako spis na 4.JO a nez to cele ocistim,atd.. tak se mi tu nepoperte 

celica 1,6
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chcete lestit, vylestete povrch hlavy ve spalovacich prostorech. V sacich kanalech se hlavne odstranuji hrubsi nerovnosti a doladuje se prechod sani-hlava, aby nevznikaly hrany kvuli presahum.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Mám svůj vlasní názor o Kageki tak jako ostatní ale u mně není náhled na ně nějak moc dobrej.Myslím,že jsou to jen namachrovaní týpci,kteří neví o moc víc než mi.Z nich a jejich firmy se udělalo díky Tuning magazínu a pár internetovým stránkám něco co ve skutečnosti nejsou.U nás jsou daleko větší odborníci.Ale to sem nepatří.
Řekl bych ale,že pro naše motory bude nejlepším řešením to co píše Beaver.Já myslím,že nic víc už nebude ani třeba.Jde tam jen o to,aby se o nějakou hranu nálitku nebrzdily nebo nevýřily plyny při sání.Nic jinýho v tom nehledejte.
Řekl bych ale,že pro naše motory bude nejlepším řešením to co píše Beaver.Já myslím,že nic víc už nebude ani třeba.Jde tam jen o to,aby se o nějakou hranu nálitku nebrzdily nebo nevýřily plyny při sání.Nic jinýho v tom nehledejte.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hosi ja uz to mam vymysleny, ja u svej celdy pouziju trubonator, 14 rezonatoru 12 filtru, kompresor a magnetizer a naladuju tam mrte flasek s dusíkem woe a to bude masakr ze se i namakany supry budou stydet
aneb rychle a zbesile inspirace
pocitam ze s temahle upravama se ma 1.6 vysplha na dobrejch 1500 - 2000 kw to bude maso
jinak mi tahle debata misty pridy zbytecna

aneb rychle a zbesile inspirace

pocitam ze s temahle upravama se ma 1.6 vysplha na dobrejch 1500 - 2000 kw to bude maso

jinak mi tahle debata misty pridy zbytecna
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To greddy =) nechci se tu s tebou dohadovat jak tupec kterym ty upřímě si a rád tě potkám na nějakym sraze...
já narozdíl od tebe sem tady nepsal že to přidá výkon ani sem nepsal že to ubere výkon nebo neumíš číst? jelikož o týhle problematice nic nevim stejně jako ty, tak se do toho nemíchám narozdíl od tebe
včem si protiřečíš? v jednom příspěvku píšeš že tě živí grafika a v druhym už to je leštění kol, další že ti čelda žere 15 litrů a o pár topiců dál si na plnou nádr ujel neskutečnou vzdálenost tohle patří jinam snad mi leňulka promine
jaký sem napsal kraviny jen sem napsal svuj názor na tebe ne na problematiku s leštěnym sánim...
odstraněno; ombre
já narozdíl od tebe sem tady nepsal že to přidá výkon ani sem nepsal že to ubere výkon nebo neumíš číst? jelikož o týhle problematice nic nevim stejně jako ty, tak se do toho nemíchám narozdíl od tebe
včem si protiřečíš? v jednom příspěvku píšeš že tě živí grafika a v druhym už to je leštění kol, další že ti čelda žere 15 litrů a o pár topiců dál si na plnou nádr ujel neskutečnou vzdálenost tohle patří jinam snad mi leňulka promine

jaký sem napsal kraviny jen sem napsal svuj názor na tebe ne na problematiku s leštěnym sánim...
odstraněno; ombre
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja_ma píše:no z te tve 1,6 jde vymackat tusim 600k, pomoci turba![]()
podivej se na celicatech
tak toje super to by mi aj mohlo stacit, pak natankuju plnou a pudu hrabat na náměstí abych ukázal jakej sem mrtě tuner, přidělam ještě pořádný křídlo a spoilery až na zem aby mě to při těch 599hp udrželo abych nevzlítl, díky za rady du tuzit ,joooooooooooooo

(jen doufám že až si někdo přečte naši debatu že nás nezabanuje nebo si nebude myslet že to myslíme vážně)

Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja to myslel vazne
ale to je jedno, neresme to.
K tematu, kdo chce tak at to udela, neprihorsi si a ani si neprilepsi, mozna jde jen o pocit ze pro to neco udelal. Vyznam ma jak uz to tady kdosi psal, zarovnani nerovnosti na prechodu sani a hlavy. A kdo neveri at si stahne video best motoring type R legend, je tam krasne videt jak japoncici delaji Type aRy. Do ruky vrtacku a kotouc a uz to vali

K tematu, kdo chce tak at to udela, neprihorsi si a ani si neprilepsi, mozna jde jen o pocit ze pro to neco udelal. Vyznam ma jak uz to tady kdosi psal, zarovnani nerovnosti na prechodu sani a hlavy. A kdo neveri at si stahne video best motoring type R legend, je tam krasne videt jak japoncici delaji Type aRy. Do ruky vrtacku a kotouc a uz to vali

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja vim ze jsi to myslel vazne a verim ze to jde ale ja myslel ty splacaniny co sem psal, ty jsem vazne nemyslel, jinak je znamo ze i pan Honda dostal z 1.0 motoru 1000hp, ale vydrzel 150km a pak K.O
ja se v tomto tematu snazil jen odlehcit atmosferu, jinak to jde mimo me 

Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw