a huči něco když zapneš ostřik?tíba píše:No já mám taky tykadla (r.v. 2001) Problém je, ale nejspíš v motorku, nebo nějakém konektoru. Nevím, kde hledat motorek, ale myslím, že bude na nádržce. Některá auta mají 1 motorek na okno i na světla a jiná zase na okna zvlášť a na světla taky zvlášť. To, že musí svítit světla a běžet motor vím, ale stejně to nefunguje
Motorky jsou samozrejme vtlacene prez o krouzek do nadrzky. Dostanes se k nim tak, ze oddelas pravou polovinu spodniho plastu pod motorem cca osm sroubu. Po oddelani plastu musis jeste povolit podbehovy plast na dvou sroubech u narazniku. Sundavat ho nemusis. Staci ho trosku odehnout od narazniku a pokud mas trosku gynekologicke rucicky, tak ses tam.tíba píše:No já mám taky tykadla (r.v. 2001) Problém je, ale nejspíš v motorku, nebo nějakém konektoru. Nevím, kde hledat motorek, ale myslím, že bude na nádržce. Některá auta mají 1 motorek na okno i na světla a jiná zase na okna zvlášť a na světla taky zvlášť. To, že musí svítit světla a běžet motor vím, ale stejně to nefunguje
nevim jak jestli ma na to Ave připravu (myslim elektriku), ale podle mě by to mohlo byt řešitelny, kdyby se to všecko co je potřeba sestavilo třeba ze šroťaku z jinyho rozbityho kusu...m_dufek píše:jenom dotaz chlapi - problem s zasr... svetli mi trapi taky dost, ale asi evidentne nemam ostrikovace :DDD da se tahle vychytavka doplnit do myho avecka?