none fuel
none fuel
tak si takhle jedu dneska vecer do prace.kocham se krajinou posloucham hudbu a najednou skub,skub.Rikam si coje?Zastavim,koukam do motoru nikde nic (tedy motor a vse ostatni tam bylo).No a pak jsem si vzpomnel,ze sem zapomnel jit natankovat
Stalo se to jeste nekomu?
celica 1,6
Jo me jo.. kazdej si ze me dela srandu, ze moje celica jezdi jen kdyz sviti hladove oko
takhle sme jednou jeli s kamosem a ja jsem zapomel natankovat, mno do benzinky zbyvalo asi 5km a me to v noci a v desti zdechlo, kdyz jsem jel do kopce... zkouseli sme zastavit ostatni auta, ale jak byla tma tak sme asi pusobili pofiderne
kazdej ujel, nakonec pritelkyne kamarada nam privezla benzin v kanystru... jezisi to byla ostuda a mel jsem to u nej na taliri den co den, pekne jsem si to vyzral 
takhle sme jednou jeli s kamosem a ja jsem zapomel natankovat, mno do benzinky zbyvalo asi 5km a me to v noci a v desti zdechlo, kdyz jsem jel do kopce... zkouseli sme zastavit ostatni auta, ale jak byla tma tak sme asi pusobili pofiderne
-
marekgeorg
- Člen Týmu
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no kuci ja kanyster vozim a dokonce aj v kufru dle rady ja je zde psano a vozim ho vzdy a vozil sem ho ve fsech autech ale dob kdy nemam shade tak pac fuel smrdi jak prase z kufru tak ho vozim prazdnej
ale vozim - spis stylovka uvedomnelyho ridice

http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mam taky jednu prihodu
jedes dom rikas si natankuju uz by to asi bylo vhodne "rucicka paliva uplne pod zacatkem stupnice" chce se ti spat tak to hodis dom druhy den si chces sjet na phm. tocis starterem a nic.
Presne u baraku dosel a uz nenastartoval
este ze mam benzinku 2minuty pesky od baraku... 
TeLe 1000R - rpm11200 
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
Re: none fuel
a olej v aute vubec nejaky mas? kdyz nesledujes rucicku benzinu, tak bych se nedivila kdyby ti motor zel prazdnotou po olejiwarrior píše:tak si takhle jedu dneska vecer do prace.kocham se krajinou posloucham hudbu a najednou skub,skub.Rikam si coje?Zastavim,koukam do motoru nikde nic (tedy motor a vse ostatni tam bylo).No a pak jsem si vzpomnel,ze sem zapomnel jit natankovat![]()
Stalo se to jeste nekomu?
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
-
marekgeorg
- Člen Týmu