kolik najede

vše ohledně modelové řady Celica
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

kolik najede

Příspěvek od Rybyz »

kolik najede ? Cellica v dobrem stave co ma nejeto 270 tisic km . kolik myslite ze este vydrzi ?
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

:lol: nejak tak to je
Zalezi kdo s ni jezdil, jak s ni jezdil a kde s ni jezdil. Je tam uz neco delanyho?
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

nasa prva najazdila 598 000km,, a jazdi dalej u ineho majitela,, terajsia ma nieco cez 500 000,,, mozno je to tym, ze otec je profesionalny sofer,,, jazdil zavodne do vrchu,, tak vie asi ako jazdit,,,
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

moje ma cca 270tis (odhad podle kastle) a jezdila za 18l, vymenil jsem vstriky a lambdu a jezdi za 7-10 litru ;)
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

aha

Příspěvek od Rybyz »

no ten kamos co mi ju proda tak temu motoru moc nehukal a vlastne este nez sa to kumne dostane tak tam pujdu menit rozvody a predne poloose a ja temu take moc hukat nebudem mne ide skor oto ako vyzera to auto ( nevie nejaky slovak ci nieje na zahori nejaka firma ktora by mi homologizovala sportove sedacky a kridlo ) ?
Nissan 200sx 1.8T CA18DET
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

no tak jestli ma najeto 270 tis a nikdo se o ni nestaral tak cekej hooodne moc problemu ;) je to sice dost bezudrzbovy auto ale jen pokud se k nemu nejak chovas..kdyz se vykasles na veskerou udrzbu tak te to auto sezere, mluvim z vlastni zkusenosti ;) a na kridlo se vykasli! nevim co mate porad za tendenci tam cpat nejaky kraviny...
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

ok

Příspěvek od Rybyz »

ne ne tak sem to nemyslel o ten motor sa staral akurat sem myslel ze je bez uprav zadnej tunyng ani sportovi filtr tam neni ten typek od ktereho to kupuju je mechanik takze on tan poviminal co tam bylo spatne
greddy
Věčnej rejpal

Re: ok

Příspěvek od greddy »

Rybyz píše:ne ne tak sem to nemyslel o ten motor sa staral akurat sem myslel ze je bez uprav zadnej tunyng ani sportovi filtr tam neni ten typek od ktereho to kupuju je mechanik takze on tan poviminal co tam bylo spatne
jo takhle, tak to je jina. btw to vadi ze tam neni tuning? ja myslim ze jedine dobre, tuning neni moda ktera musi bejt na kazdym aute, sportovni filtr (otevreny intake) je na nic ;) chce to trochu neco precist a ne davat na rady kdekoho kdo tomu prd rozumi :)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

chvilku tu nejsem a ted mam krece v brichu smichy, ptakoviny resit to jo, ale jak dojde na technicke veci, to nikdo nic nenapise, a SK forum to same, shanet se po kolecku od topeni, jo takovy problem bych chtela zazit :roll: vidim ze jsem o nic neprisla, uz je to tu jak na tunak foru, same temata o ptakovinach a nic rozumneho, taky co cekam, ti co neco vi, tak uz sem temer nechodi, tak to tak pak vypada

ted k veci treba i 4mil. km, muzes delat skoro do nekonecna generalku motoru, blok je temer nesmrtelny, nebo motor poridit druhy, kastle se da opiskovat vyvarit, podvozek je spotrebni vec, takze se da taky nahradit cim koliv, zalezi na stavu, my tady nevime jak to auto vypada, jake vydava zvuky a jak s tim kdo jezdil, muze ti vydrzet dalsi 3 roky aniz bys za to nejak extreme utratil a nebo s tim ani nemusis dojet domu, to bys ale mel vedet sam, takove auto potrebuje peci, pokud si na nem sam nic neudelas, pocitej s tim ze budes vrazet prachy do servisu, ktere ti na tom budou delat, dily jsou za hubicku da se rict, toto auto opravdu neni pro lidi co do aut nedelaji nebo s nima nemaji zkusennosti. The End.
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

ok

Příspěvek od Rybyz »

no tak jakoze nejsem zadnej mechanik ale co kam patri v motoru jeste vim a dalsi vec je ta ze ten kamos od ktereho to budem kupovat je taky mechanyk co dela v servisu takze to auto spravoval sam a ked bude nekde neco potreba vimenit alebo spravit tak se nato mrkne a dame to dokupi a napsal sem sem pac mne zajima kolik zhruba ten motor vidrzi mam skusenost z golfem o kteriho bilo dobre starane a motor klekel po 350tisicoch tak mne zajima co asi vidrzi celda abych treba nekupil nejaky srot a inak dik za uzitecne rady
:lol:
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

pokud o ten motor bylo postarano a nezanedbal se (neni potreba buhvi jak narocna udrzba) tak vydrzi hodne...myslim ze 300tis minimalne krouzky nevydrzej ale nevim, jeste jsem se tak daleko nedostal..

motor diky tomu ze je litinovej drzi jako skala, odchazej tam takovy spotrebni veci jako u kazdych aut...vyfuky,tlumice,slabnouci brzdy,lambda atd..nic zvlastniho..tohle semusi resit u kazdyho auta co ma tolik najeto...

pokud ty kilometry mas overeny tak to klidne ber protoze co si budeme namlouvat, 90% celic v bazarech z tehle let maji udavano do 180tis km...prece pokud si koupim sportovni "kupé" tak tezko s nim najedu jen 10tis za rok...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ták,už mi to vážně nedá Celica je jak každé jiné auto opotřebovatelné jak napsala Leňulka a Gredy.Prostě si při koupi vše zkontroluj a připrav i finanční rezervu na určité překvapení které se určitě při autě jakkoliv o něj bylo stzaráno objeví.Motor při dostatečné péči a adekvátním zacházení vydrží hodně. Nutnost výměn věcí na přední a zadní nápravě je samozřejmá- spotřební tovar jak každej jinej.Kastle - no rez tam určitě je a jak na každém autě je schopnost do určité míry tomu zabránít a věci dát do pořáku/opískovat, ošetřit, vyměnit, nagitovat, nastříkat/.Co se týče naježděných km tak to já například který mám auto na hraní jak 2,,popojíždědlo" nenajezdím ani 8500 km ale to je výjimka.Tu kterou Ty chces koupit mají bežně kolem 180000km a najít kousek kterej je v dobrém stavu je absolutní problém.
Nějaké ty auta doma jsou.
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Leňulka píše:... taky co cekam, ti co neco vi, tak uz sem temer nechodi, tak to tak pak vypada....
dovolim si trochu podotknout, ze holt nekteri treba zmenili praci a nemaji uz tolik casu jako drive sem chodit, bo se treba prestehovali a nemaji uz takovy pristup k netu.. ale v podstate mas pravdu, driv se tu resilo hodne technickych a uzitecnych veci, cimz teda nechci shazovat jakekoli dotazy, ale stale plno jich je zbytecnych, jen trosku zkusit hledat... ;);)

moje celica ma skoro 220tis, snad i poctivych, a myslim si (jen muj nazor :D) ze je v relativne dobrem stavu, nevypada ze byla nekdy desivym zpusobem bourana (mozna jen lehke "tukance" do blatniku ci narazniku)... a doufam ze mi jeste dlooouho vydrzi, motory pri slusnem zachazeni (a obcas i poradnem provetrani ;);) ) a peci urcite vydrzi taky :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

hlavne vzdycky prijde nejakej hnup co o tom vi kulovy a snazi se jen zviditelnit pritom nikdy na zadnou technickou problematiku neznal odpoved :lol: neni to mireny na nikoho v tomhle tematu

je to docela skoda, kdyz nekdo s nejakou technickou otazkou zacne tak je tady jen par lidi co dokaze poradit, dobry je urcite SK forum nebo pokud jde jen o vseobecny problem tak 200sx forum..pripadne zahranicni kde cerpam informace ja.
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

nis proti ale moje čelda má už skoro jubileum,Ta má snad navrtěných půl mega.Klepe ale jede.A dokud pojede,druhej motor nedostane.-Zatím teda čeká jen na novej rozvoďák :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“