Svody - vyfukove potrubi

vše ohledně modelové řady Celica
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

takze bude asi vymena..fakt envim co to muze byt za zvuk..takovy pelchovy zvuk od 2-4 tis otacek.úak to zacina dunet...ted budu mit objednanej z DICR novy "jdm" vyfuk tak doufam ze ten zvuk vyfuku to prehlusi...co to vymenit za rezonator?...novej stredni tlumic bude asi drahej co? :(
JaFer
Navigátor

Příspěvek od JaFer »

greddy píše:takze bude asi vymena..fakt envim co to muze byt za zvuk..takovy pelchovy zvuk od 2-4 tis otacek.úak to zacina dunet...ted budu mit objednanej z DICR novy "jdm" vyfuk tak doufam ze ten zvuk vyfuku to prehlusi...co to vymenit za rezonator?...novej stredni tlumic bude asi drahej co? :(
ja mám ten stred doma ja som to prerábal celý systém z nereze ale absorbčák som tiež vyrábal .
Výroba kompletných výfukových systémov
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

JaFer píše:
greddy píše:takze bude asi vymena..fakt envim co to muze byt za zvuk..takovy pelchovy zvuk od 2-4 tis otacek.úak to zacina dunet...ted budu mit objednanej z DICR novy "jdm" vyfuk tak doufam ze ten zvuk vyfuku to prehlusi...co to vymenit za rezonator?...novej stredni tlumic bude asi drahej co? :(
ja mám ten stred doma ja som to prerábal celý systém z nereze ale absorbčák som tiež vyrábal .
a v jakym stavu je? jinak ejste pro upresneni je to tahle "zvetsena" cast kterou potrebuji

Obrázek

pripadne jestli mas na prodej a jsi ochotny poslat do CR za kolik :)
JaFer
Navigátor

Příspěvek od JaFer »

greddy píše:
JaFer píše:
a v jakym stavu je? jinak ejste pro upresneni je to tahle "zvetsena" cast kterou potrebuji

Obrázek

je to tá časť ti to chceš celé? lebo ja som si s toho nechal len ten absorbčák a potrubie som vyhodil nakolko mi bolo zbytočné takneviem či ti stačí samotný a poslať do čiech neviem kolko by vychádzalo poštovné
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

JaFer píše:
greddy píše:
JaFer píše:ja mám ten stred doma ja som to prerábal celý systém z nereze ale absorbčák som tiež vyrábal .

Obrázek

je to tá časť ti to chceš celé? lebo ja som si s toho nechal len ten absorbčák a potrubie som vyhodil nakolko mi bolo zbytočné takneviem či ti stačí samotný a poslať do čiech neviem kolko by vychádzalo poštovné
jen ten absobrcni dil.spis mi povez za kolik jsi ochoten ho pripadne prodat :)
JaFer
Navigátor

Příspěvek od JaFer »

greddy píše:
JaFer píše:
greddy píše: a v jakym stavu je? jinak ejste pro upresneni je to tahle "zvetsena" cast kterou potrebuji

Obrázek

jen ten absobrcni dil.spis mi povez za kolik jsi ochoten ho pripadne prodat :)
ale 700 sk ale neviem čo stojí poštovné do čiech
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

V tom tlumiči je kolem té perforované trubky speciální tlumicí vata, která má určitou životnost a vypaluje se.
Takže jestli ten díl je starej 10let tak se připrav na to že si moc nepomůžeš... já sem to měl rozdělaný a rozřízl sem to nahoře a nacpal to tou vatou znova a zavařil...
Teď už ho tam taky nemám, dal sem to pryč a myslím že takovej vliv to nemá, spíš jde jen o zvuk...
Dost velkej protitlak ti dělá kat a tenhle tlumič už zase takovej vliv nemá,
abys to poznal :D
Každopádně já sem komplet starej vyfuk vyhodil, místo katu mám nerezovej rezonátor a odtud to mám tažený v nerezi prům.50mm až dozadu k laděnýmu výfuku. Kravál to dělá fakt dost velkej, ale zase ti chodci neskočí zničeho nic pod kola :D
A myslím že krouták je lepší než předtím
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

co myslite ze se stane kdyz dam catback pripadne i svody ktery jsou urceny na 5sfe na 3sge? slysel jsem ze napriklad svody jsou identicky tak by to melo pasovat ne? jde o tohle

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PaceSett ... p1638.m118
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

No jestli to má kovový zvuk tak by to mohl být i vysypanej kat to by chtělo slyšet
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

vyfuk uz je davno vyresenej, delala to posledni cast.byly tamv ysypane nejake prepazky..
ale uz je jako emental tak bych rad koupil komplet potrubi od svodu az na konec ale nikde nic :(
mi nerikejte ze nikdo nedela nic na 3s-ge tomu neverim..

jediny co sem nasel na 3S-GE je catback od mongoose z velke britanie..ok tak idaho nebo nekdo jiny udelejte nabidku...

ale dal nic..proto jestli tu predni cast muzu napasovat z 5s-fe...
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Idaho ma na strankach, ze kdyz oddelas to co je za svodama, jsou to svody na mr2, tak to tam pujde, uz jsem nad tim taky premyslel, jesli mi koncem mesice neco vyjde, tak je objednavam. 3700 neni zase tak moc, mas to v nerezi a 4-1, coz jak jsem se dozvedel od Jafera zvysuje kroutak. :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ale neni to overeny, ja bych potreboval zkusenost nekoho kdo uz to delal, taky sem slysel ze by to "melo" pasovat ale jakou ztratu ci zvyseni vykonu to bude mit :(
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

greddy píše:vyfuk uz je davno vyresenej, delala to posledni cast.byly tamv ysypane nejake prepazky..
ale uz je jako emental tak bych rad koupil komplet potrubi od svodu az na konec ale nikde nic :(

jediny co sem nasel na 3S-GE je catback od mongoose z velke britanie..ok tak idaho nebo nekdo jiny udelejte nabidku...

hod mi link o co konkrétne jde a zkusím to domluvit..
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tak to zkusim jeste zde, treba to nekdo menil
dokazal by mi nekdo rict rozmery tesneni za katalyzatorem?

podle tohohle schematu mj auto by to melo byt cislo
256-282 pokud se nepletu
Obrázek

proste mezi katem a "catbackem" mi ruplo tesneni a potreboval bych vedet rozmery, vnitrni je 50mm ale potrebuji roztec sroubu abych mohl koupit novy..
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Idaho píše:
greddy píše:vyfuk uz je davno vyresenej, delala to posledni cast.byly tamv ysypane nejake prepazky..

hod mi link o co konkrétne jde a zkusím to domluvit..
Greddy mysli tyhle svody http://dicompracing.com/ukaz.php?id=659
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Odpovědět

Zpět na „Celica“