Zímní pneu 195/60 R 15
Tak nakonec po dlouhém hledání recenzí a hodnocení od ostatních uživatelů
jsem zvolil Goodyear Utra Grip 7 a jsem s nimi zatím velmi spokojený.
To že si toho všimla i moje drahá polovička je už co řící. Její poznámky, že to lépe sedí, na to že jsou zimní tak vůbec nejsou slyšet
, k tomu není c dodat.
Oproti letním pneu, to je opravdu požitelk z jízdy
jsem zvolil Goodyear Utra Grip 7 a jsem s nimi zatím velmi spokojený.
To že si toho všimla i moje drahá polovička je už co řící. Její poznámky, že to lépe sedí, na to že jsou zimní tak vůbec nejsou slyšet

Oproti letním pneu, to je opravdu požitelk z jízdy

Toyota Avensis T22 1.6i 16V liftback '99
Re: zimní
Sehnal jsi je? A za kolik? Já je mám objednané asi měsíc a nejsou. Nikde.iman píše:SAVA eskimo S3, kdo je má je spokojen, tak je zkusím. /195/60 R15

Dnes jsem mluvil se zastoupením Sava a vypadá to letos špatně. Fabrika nestíhá.

Avensis Combi 1,8 VVT-i, 2002
eskymo3
Ahoj, sehnal jsem je na Pneunet.cz- 4x za cca 5200 kč. Takovou cenu jsem nikde jinde nenašel. Najel jsem na nich asi 500km, zatím dobrý uvidím jak dál..
Z Volva na Toyotu????
Toyota Starlet 1300
Toyota Avensis 2.0
Toyota Starlet 1300
Toyota Avensis 2.0
Ja mam s gumama 195/65 R15 spatnou zkusenost. Sahl jsem po zimnich pred dvema roky (rozhodovala cena 65 pouziva Oktavka-jsou nejrosirenejsi,proto levne). Kdyz projedu rygol, nebo nejakou nerovnost, tak vzdy zavadim o plast v podbehu. Mam avensise 2.0td vagon, ten je tezkej na predek a hodne chodi na tlumicich. Je to sice oproti 60, rozdil cca 1cm, ale je to znat. Ted budu porizovat letni gumy a budu brat 60. Je to sice drazsi, ale bez problemu. Jinak mi pasujou plechace s oktavky - jako druhy disky, pokud nechces kupovat od toyoty. Maji stejnou roztec na sroubech, stred je o 2mm vetsi, coz je dobre, aspon to neprirezne a zalis je o 1mm rozdilny - to se neda ani poznat.yenda píše:Zdravím,
chtěl jsem se zeptat k těm 195/65 R15. vejdou se tam v pohodě? nedrhnou ani když to pořádně zatížíš ???
Po ctyrech letech pri prumernem provozu 20 000 km rocne, musi bejt nepouzitelny. Zimni mam na aute dejme tomu od 1.11. - 30.4., takze pul roku. Navic prez leto uzivam vic motocykl, takze paradoxne z tech 20000 najedu vic jak pulku v zime. A po 40000 ty gumy byt sebelepsi vlivem kaminku a soli jsou hotovy. Ikdyz vzorek nejakej jeste zbejva - samozrejme 3mm a min, v zime uz je nepouzitelny.B.Sanchez píše:Ahoj,já bych si taky nedal na auto gumy,který namam v TP.Měl jsem taky to dilema,ty 65 jsou na Octavii,tudíš levnější.Na drahých zimních gumách mi vadí jen že by je měl člověk po 4 letech vyhodit.Dal bych rok navíc,ale ani potom bych je neměl sjetý...
krchovman píše:40000 bych měl na zimních gumách tak za 10-12 let![]()
soukromým autem najedu tak 10000 za rok a to dovča - obchod
U nas jde auto z ruky do ruky. Kolikrat ho, kdyz prijedu domu necham bezet, ponevadz si ho vzapeti bere zena. Zijem na vidieku a tady je to nutnost. Navic kdyz dam temer 200000 Kc za autak, tak musi jezdit, aby se zaplatil.
- olstrane
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsem letos zaváhal a sháněl pneušky na poslední chvíli. Byla už ledovka a já ještě s letníma. Udělal jsem radikální řez a koupil Dunlop SP Winter sport 3D a musim říct že jsou super. Dobrý ceny jsem viděl na www.alexpneu.cz tak jsem je tam i koupil a jsem v klidu.