help me!!!

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
Odpovědět
honza001
Člen Týmu

help me!!!

Příspěvek od honza001 »

Ahoj lidi, vím, že to sem nepatří, ale potřeboval bych poradit- táta má land Rover Freelander a...nemá moc veselé Vánoce, protože zlobí LR Freelander. Přes Štedrý den jsem při jízdě pořád cíti naftu, ale nevěděl jsem co to je. Podle palivoměru jsem měl pocit, že špatně ukazuje nebo se mi ztrácí nafta. A dnes mi auto při jízdě chcíplo, protože nebyla ani kapka nafty v nádrži. kouknu pod auto a po natankování a nastarování mi pod motorem teče nafta skoro proudem, ale když je motor vypnutej tak to neteče (nebo minimálně). prosím co to může být, jsem amatér a netuším. Díky za jakoukoliv radu H.
Toyota Corolla E11 1.3i
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Únik paliva "na cestě" mezi čerpadlem a vstřikováním. Pokud nejsi technicky schopen závadu vyhledat a odstranit, bude lepší navštívit servis. Bez ironie.
Obrázek
honza001
Člen Týmu

help me!!!

Příspěvek od honza001 »

A je to nákladnej problém? To jako, že třeba se uvolnila nějaká hadička? Díky za radu. honza
Toyota Corolla E11 1.3i
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Těžko takhle z hlavy říct. Samozřejmě to může být jen nějaká netěsnost na potrubí (koroze, netěsný spoj...), ale může to být i netěsnost na něčem dražším (čerpadlo, vstřikovač...). To zjistí v servisu myslím hned, pak ti vyjádří přibližné náklady.
Obrázek
honza001
Člen Týmu

help me!!!

Příspěvek od honza001 »

ok díky za info, zdravim H.
Toyota Corolla E11 1.3i
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

Kontrolovals prepadove hadicky mezi vstrikovaci? takhle zniceho nic praskaji (jedna z moznosti)pro rypkali jedna z nejbeznejsich zavad podle daneho popisu. 8)
B.Sanchez
Navigátor

Příspěvek od B.Sanchez »

Nafta neteče když alo stojí je asi proto,že neběží palivové čerpadlo a palivový okruh je bez tlaku.Tak je to aspoŇ u benzinu.Jinak jsem o Freelenderu bohužel moc chvály neslyšel.Znám případ vysypanej diferák na silnici při cestě na dovolenou.Oprava 30.000. Hodně štěstí !
honza001
Člen Týmu

help me!!!

Příspěvek od honza001 »

zatím na něj táta nedá dopustit, tohle je první problém, jen se člověk o něj musí starat přívětivě a pak je bez problémů. Díky za rady snad zítra v servisu to daji pěkně do kupy. h.
Toyota Corolla E11 1.3i
honza001
Člen Týmu

help me!!

Příspěvek od honza001 »

tak už je to oparvené ,včera otec byl v místním serivsu a za 500kč vyměna hadiček , super, a díky za info všem. H.
Toyota Corolla E11 1.3i
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:banana: :banana: TREFA-mam radost :woot:
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“