pieskovanie inak
pieskovanie inak
Zdar Toyotaci,,, na NDR programe ukazovali odstranovanie stareho laku a bordelu z podvozka nejakym mne neznamym sposobom,,, nebolo to klasicke pieskovanie,,, clovek bol v skafandri,,, ked to nalieval do nejakho sudka,,tak tz toho isla para,,, a to striekal na auto,,, ku podivu to funguje lepsie ako piesok,, pritom nezanechava odpad ako piesok,, tak ci niekto to pozna,, dik
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
A zostal tam len cisty kov, nebo nie ? . Potom by to bola kyselina. Na discovery sem pozeral typky co namaceli celou karoserii do kyseliny a zostal len cisty kov, i rez to sezralo. 
P.S. moje slovenstina je zatim slaba , ale lepsi se - kvuli jedne dievcine.

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pavo.B. píše:A zostal tam len cisty kov, nebo nie ? . Potom by to bola kyselina. Na discovery sem pozeral typky co namaceli celou karoserii do kyseliny a zostal len cisty kov, i rez to sezralo.
HeHe ale ze spousty aut bys taky mohl vytahnout jen strechu a naznaky karoserie:) a nema ta kyselina pak dalsi ucinky kdyz se to vytahne?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Myslim ze to pak ostrikali vapkou, ono to bylo tak ze to dovezli do nejaky tovarny, kde tu kyselinu meli ve velky nadrzi a pomorili tam cely auto, ty diry po rezu potom vyspravili a bylo. Porad je to : Americka rychla kola , neboli American Hot Rod
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)