Oznaceni prevodovky.

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
xcertx
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Oznaceni prevodovky.

Příspěvek od xcertx »

Zdravim. Mam drobny problem. Potrebuji zjistit kodove oznaceni prevodovky u sve Corolly. Je to E11 r.v. 1998 63 kw motor 4E-FE. Pry se do techto modelu davaly dve prevodovky a maji se lisit nejakym drzkame ci co...
Za pripadnou radu velmi dekuji.
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

inspiraciu o kodoch prevodoviek najdi tu:

http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... a&start=30

neviem najst ten kod na E11 ale bude to asi nieco C"??"
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
xcertx
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Q

Příspěvek od xcertx »

Diky. Nasel jsem tam u sveho motoru (4E-FE) prevodovku C150 coz potvrzuje moji domenku i udaj napsany v prirucce od Etzolda. Jde o to, ze s nejvyssi pravdepodobnosti pojedem na vrakac pro prevodovku a v Toyote varovali chlapce co mi to spravuje, ze mame dat bacha a radeji vzit tu starou celou. Pry se to snad muze lisit nejakym drzakem ci co. Mne se ale nezda, ze by se ta prevodovka nedala kodem specifikovat uplne presne. Ale nejsem odbornik, takze jenzjistuju informace.
Zajimave ovsem na prirucce od Etzolda je, ze u popisu demontaze prevodoky pise: "Vyšroubujeme dva nebo tri šrouby, kterými je prevodovka sešroubována s blokem motoru." Jako kdyby nektere mely jen dva srouby a nektere tri :-))) Zkratka bych nerad koupil neco co mi bude naprd.
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Proc chces menit prevodovku?
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
xcertx
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xcertx »

Tam moje mi dodelala. Nejakou dobu se z ni linuly nehezke zvuky az dojezdila uplne. Je tam nejaky ten vylomeny zub, lozisko pryc, a jeste nejaky kovovy trn vypadeny. Mam nabidky pouzitych za 7000, 7500 a 10000 Kc. Myslim, ze na nahradnich dilech od Toyoty bych tuhle castku snadno prekrocil, nebo bych se od ni prilis nelisil. Tak tam dam jinou a tahle zbude na nahradni dily. (Pokud z ni bude jeste neco pouzitelne :-)
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Hmm, uz asi 20.000 km se mi z prevodovky linou podivne zvuky pri zaberu motoru, brzdeni motorem, pri razeni kdyz pracuji synchrony a celkove dost spatne radi. Nahodou mam Corollu E11 rv. 1998 jako ty. Ze by nejaka vyrobni vada techto modelu? Jak se projevilo, ze prevodovka dojezdila?
xcertx
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xcertx »

Ja na tom taky najezdil par tisic. Puvodne jsem podeziral synchrony (neni vylouceno, ze jsou taky v haji). Konec byl smutny. Zacala mi skubat zpatecka a pak se zacal ozyvat pri jizde skripot a zadrhavani, tak jsem to odstavil. Zkus zvednout jedno predni kolo a protacet ho pri neutralu. Mne to zadrhavalo i pri neutralu. Rozhodne s tim zajdi co nejdriv at se napacha co nejmene skod. Treba to budou jen ty synchrony. Ja uz mam vyhledane i nejake pouzite prevodovky, tak kdybys pak shanel, hodim ti tu odkazy na vrakace, kde maji. Preju hodne stesti.
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Posli mi prosim ty kontakty, kde sehnat tu prevodovku. Zda se, ze moje uz dodelava, protoze k huceni se pridalo klapani. Diky, peta@inmail.cz
Odpovědět

Zpět na „Corolla“