voda v karosérii
- krchovman
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
voda v karosérii
při projíždění zatáčky jsem si všimnul, že se mi převaluje voda někde v prostoru za palubovkou a podle toho rachotu bych řekl, že to bude dost velké jezero
,v topení to není to jsem prohlédnul a jinak mě nenapadá, kde by ta voda mohla být ,nemáte stí měkdo nějakou zkušenost, nebo nápad??

-
- Člen Týmu
Skús mrknúť do dverí, prípadne len skontroluj tie dierky, ktoré sú dole na dverách.
Mne to čvachtalo na Karolíne v spolujazdcových dverách, lebo práve tie dierky boly zabordelizované. Keď som ich vyčistil, tak voda vytiekla a bol pokoj
Mne to čvachtalo na Karolíne v spolujazdcových dverách, lebo práve tie dierky boly zabordelizované. Keď som ich vyčistil, tak voda vytiekla a bol pokoj

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Když jsem si vybíral Avouše, tak jsem narazil i na liftbacka, který měl v kapse v kufru za zadním kolem tak 5 litrů zmrzlé vody. Jestli tam teklo kolem světla, nevím. Auto bylo dle dealera TOY bez nehody. Jinak byl OK. Škoda, že vás taková skutečnost odradí od koupě
Pak totiž nevíte co se s autem může stát, a jestli odzadu neshnije.

Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Mam stejnou zkusenost se svym avensis kombi. Kupoval jsem pred dvema rokama v zime a taky zmrzla voda v zadu u rezervy a v leve kapse. Vyresil jsem to tak, ze jsem propichl gumovou ucpavku pod rezervou a voda muze ven. Nevim, kudy tam tece, ale voda tam nezustava, tak to neresim. Zatim zadna znamka koroze.Fikus píše:Když jsem si vybíral Avouše, tak jsem narazil i na liftbacka, který měl v kapse v kufru za zadním kolem tak 5 litrů zmrzlé vody. Jestli tam teklo kolem světla, nevím. Auto bylo dle dealera TOY bez nehody. Jinak byl OK. Škoda, že vás taková skutečnost odradí od koupěPak totiž nevíte co se s autem může stát, a jestli odzadu neshnije.
- lake-bodom
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Fikus: Pekny auticko. S presne takovym jsem kazdy tyden v HumpolciFikus píše:Když jsem si vybíral Avouše, tak jsem narazil i na liftbacka, který měl v kapse v kufru za zadním kolem tak 5 litrů zmrzlé vody. Jestli tam teklo kolem světla, nevím. Auto bylo dle dealera TOY bez nehody. Jinak byl OK. Škoda, že vás taková skutečnost odradí od koupěPak totiž nevíte co se s autem může stát, a jestli odzadu neshnije.

V mem minulem Avensisu sedan jsem mel vodu vpravo v kufru u heveru. Nevim kudy se tam dostavala, ale po vetsim desti tam byla spolehlive

Corolla Verso I, 1.8, 8,2l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
Přesně. Pravá zadní kapsa. Ale u svého mám zatím "ťuk ťuk" klid. Kudy ale?? Těsnění kolem světla??
Naposledy upravil(a) Fikus dne čtv 07.06.2012, 21:55, celkem upraveno 1 x.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tiez sedan a v pravej zadnej kapse, kde je zdvihak (hever) mavam tiez vodu. Zistil som, ze v karoserii nad heverom je akasi mriezka (asi na vetranie alebo co), ktora ma okolo seba velmi tenku tesniacu gumu. A tadial sa asi dostava voda. Chcem to niekedy otestovat (zatial nebol cas). Vybral som tu mriezku a gumu som trosku poopravil. Chvilu tam voda nebola, ale teraz je tam opat
Skuste to aj vy pozriet ...

Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk