ano, jsou to tzv. drátovky, ale i u ní musíš mít přesnou délku atd... a hlavně se s ní nikam nedoboucháš

4 Gongush
hele začínáš bejt jak lizzard, fidis a Charlie
 = já jezdil samozřejmě 140km/h na dálnici v NDR
 = já jezdil samozřejmě 140km/h na dálnici v NDR  :-D:-D
:-D:-D 

= já jezdil samozřejmě 140km/h na dálnici v NDR
 = já jezdil samozřejmě 140km/h na dálnici v NDR  :-D:-D
:-D:-Dco zas ja? nevim co ti 3 nebo co to má společnýho se mnou, ale tj.tvůj problem kde a jak jezdiš, mi do toho nic nejni... každy jezdi tak jak (ne)umiLaBuS píše:4 Gongush
hele začínáš bejt jak lizzard s Charliem= já jezdil samozřejmě 140km/h na dálnici v NDR
:-D:-D

neustále v oponenci
 neustále v oponenci  

no tak tj.samozřejmý, přece Vas jen tak neobejdu...LaBuS píše:4 Gongush
až si pořídíš tu CB tak se pochlub s dojmy...

Jinak já to měl taky na zapalovač a nic mě nerušilo
 Jinak já to měl taky na zapalovač a nic mě nerušilo 
 a stálo mě to cigára
 a stálo mě to cigára   (ta zásuvka, montáž jsem zvládl sám
  (ta zásuvka, montáž jsem zvládl sám  )
)no u nás se lednice využije tak 1 za rok, kvůli toho sem si udělal prodlužku od zapalovače, dělat zásuvku "natvrdo" se mi tak nějak nechceLaBuS píše:nebo si sežeň z vrakáče "zásuvku" a přidělej si někam podružnouJinak já to měl taky na zapalovač a nic mě nerušilo
já mám v korolce ještě jednu zásuvku v kufru domontovanou, kůli lednicia stálo mě to cigára
(ta zásuvka, montáž jsem zvládl sám
)

:D
:D
 akorát na malou vzdálenost, takže ačkoliv jsem byl informován cestou do Brna do školy, že na D1 je zácpa, tak už se to přede mnou štosovalo
 akorát na malou vzdálenost, takže ačkoliv jsem byl informován cestou do Brna do školy, že na D1 je zácpa, tak už se to přede mnou štosovalo   a už nebylo kam  sjet.
  a už nebylo kam  sjet.